Здравейте мили момичета! Пиша, защото съм доста притеснена до срещата с доктора. Моята история е следната на 09.09.2008 с тест се установи бременност на 14 започна кървене и ходене по мъките всеки доктор имаше различна теория, но като цяло мнението на всички беше че е спонтанен аборт. В крайна сметка на 28.10.2008 ме приеха и след абразио се установи че изобщо не е имало маточна бременност. На другият ден 29.10.2008 лапаро и премахване на тръбата с гниещото smile3518 човече.... тръбата е била спукана smile3518. Няма да разказвам повече подробности защото положението наистина беше СТРАШНО... Кървене повече от 60 дни... Първият нормален М ми дойде на 18.12.2008 кървене 3 дни като на втория ден си беше направо кръвоизлив. Този месец се случи още по-странно дойде ми пак на 26 ден /горе долу в граници при среден цикъл 28/ - на 13.01.2008 - следобед - слабо течение, 14.01.2008 - кръвоизлив с припадане, 15.01.2008 - слабо кървене до обяд. И край. Толкова с цикъла ми. Гърдите не спират да ме болят, кръст, корем, повръщане,гадене, температура, супер изнервена, всичко ми смърди адски гадно .... / а бе все едно съм бременна/ и никакви сили за нищо - с две думи се чувствам адски зле. Някоя от вас имала ли е подобен проблем след извънматочна, и последвалите абразио и лапаро???? / пропуснах да кажа, че останалата ми тръба е с пластика - другата седмица съм на док да я видим става ли аз нещо изобщо....