0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: daliana в Ноември 26, 2007, 12:11:40 pmДа,последната,шеста инжикция беше на 13.11.но според доктора,трябва да се направи лапаро да се види дали е изчезнала напълно ендометриозата.Ако се наложи да изчисти каквото има,да огледа и евентуално оправи тръбите и яйчниците.Не ми хареса много този вариант,и попитах д-р Стаменов във форума,а той ми отговори,че не е задължително лапаро след лечение,обаче е доста желателно.Та ща,неща...на 15.01.Никак не ми е изгодно нито финансово нито психически,но ще трябва и това да мине.моята 6-та инжекция (която се надявах , че ще ми се размине) беше на 27.11. за първи път чувам за второ лапаро след лечението т.е. досега никой не е споменавал. незная отсега нататък какво ми предстои и много се страхувам. Колко ти беше голяма кистата и коя степен? ще ти стискам палци всичко да е наред и да се радваш най-накрая на едно малко , сладко бебче!
Да,последната,шеста инжикция беше на 13.11.но според доктора,трябва да се направи лапаро да се види дали е изчезнала напълно ендометриозата.Ако се наложи да изчисти каквото има,да огледа и евентуално оправи тръбите и яйчниците.Не ми хареса много този вариант,и попитах д-р Стаменов във форума,а той ми отговори,че не е задължително лапаро след лечение,обаче е доста желателно.Та ща,неща...на 15.01.Никак не ми е изгодно нито финансово нито психически,но ще трябва и това да мине.
Благодаря за отговорите Доста ми е натоварено на работа и не мога да си позволя да отсъствам повече от седмица. Сега се успокоих, че ще се възстановя за това време. Дано всичко да е наред, пу-пу ...Успех на всички, на които им предстои лапаро! Почнах диета и финтес да сваля малко килограми, че си имам изразено коремче... Дали това ще помогне за по-лесното проникване в коремната кухина?
Рентгенова снимка на бял дроб, консултация с интернист също.