За майчин дом съм доста спекптично настроена.Ще ви разкажа моите патила.
Миналата година тръгнах по клиники по стерилитет .Реших ,че трябва да отида и в Майчин дом (при големите специалисти) ,да разбера как са нещатата ,защото бях чела много за клиниките по стерилитет ,които нищо не лекували само ти взимали парите.
Тоест ,разбираемо е човек да търси най-доброто за себе си и взимайки предвид славата на Майчин дом попаднах там при д-р Пъневска.
Първата и последна среща с нея премина доста драмично.Разпитваше за неща несвързани с заболяването ми- къде работя ,мъжа ми какъв е,изказа се много лошо за лекарката ми от клиниката по стерилитет,наблегна на момента ,че трябва да я избера при евентуална операция ,че трябва да си платя 500 лева.Успя така да ме разтрои ,че започнах да треперя от нерви и тя заяви ,че сигурно имам проблеми със щитовидната ,защото ми треперели ръцете (което не се потвърди).Донесох и излседвания и т.н и и разказах за заболяването ми .Тя отказа да ги вземе предвид и каза ,че сигурно го нямам,щяло да се види.Въобще държа се много непрофесионално.Та така завърши нашата среща ,която и не повторих.
За другите лекари не знам в майчин дом,но при тази не бих отишла,колкото и да е добра.