0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: д-р Честименова от Хасково
« Отговор #20 -: Юли 10, 2008, 14:38:24 pm »
Златулка,аз лично не съм имала проблеми със забременяжане,но моя приятелка 8 години не можеше да забременее!Ходи къде ли не!После Д-р Честименожа откри,че има някаква несъвместимост с мъжа и и я лекува и тя вече има бебе!Освен това има много добра апаратура!Момичета,аз да ви питам по един въпрос!Може ли папиломния вирус да се предава на бебето?Много неша прочетох по този въпрос и пак не ми е ясно!!
« Отговор #21 -: Юли 11, 2008, 19:14:05 pm »
Здравеите,момичета!По повод папиломния вирус бях при д-р Честименова и тя ми пусна иследване за него!Знам,че ги праща в Софииска лаборатория!Аз си ходя при нея от преди да родя и много съм доволна!Обяснява ми всичко!Иследването ми е отрицателно и аз съм спокоина!
« Отговор #22 -: Март 24, 2010, 13:41:04 pm »
Здравейте. Попаднах във форума и  реших да се включа, тъй като имам поглед върху лекарите ни в Хасково и по специално към гинеколозите, занимаващи се със стерилитет. В интерес на истината има гинеколози,занимаващи се точно със стерилитет  или поне така се водят,и една от тях е д-р Стойнова.Въпреки това обаче, не  я препоръчвам , защото е с много голямо самочувствие, а няма покритие. С по сложни диагнози при стерилетита не може да се оправи. Съветвам всички момичета, които имат проблем със забременяването и то повече от 1 година , да се насочат към Пловдив/ проф.Милчев, д-р Амалиев -ВМИ,които са  не само добри специалисти, но и хора/  или в София ,но не рискувайте да бъдете объркани като диагнози  в Хасково , и като отидете после при специалисти ---да се чудят какви са били тези терапии прилагани от колегите им . Ами то е просто-от незнание и гледайки на момичетата като на "банкомати ". За д-р Честименова също съм на мнение, че е само един обикновен  гинеколог .ОТ известно време започнала да се занимава и с хомеопатия.  Това  е за сега от мен ,успех на всички съфорумки .