0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте момичета!Можете ли да ми кажете каква е цената на диферелин с депо ефектр,който се слага на 20-ти ден от мц преди стимулация
Здравейте,моят трансфер се отлага за 09.12,ще ми ги върнат на фаза бластоцист.
Здравейте,моят трансфер се отлага за 09.12,ще ми ги върнат на фаза бластоцист.Да се надяваме че е за добро.ИСКАМ СИ БЕБЕТО ВЕЧЕ
Момичета,ще кажа нещо което не е за този форум но не знам къде да го напиша.Преди две години бяха изписали на мъжът ми хапчета PROVIRON,той ги пи тогава но понеже ги купувахме от канада взехме повече и ни останаха 5 опаковки.Само да доуточня че тези хапчета са за подобряване на спермограмата.Ако някой търси от тях нека ми пише на пощата.Просто ние ги намерихме много трудно и искам да помогна на някой който има нужда от тях.Пиша това защото тези хапчета ги няма в БГ.
Момичета аз бях до тук. ЧХГ-5,08. Желая ви много късмет!
Момичета, пункцията беше вчера и извадиха 4 яйцеклетки. От тях с ИКСИ - само два ембриона. Обаче ми взеха кръв за някякъв метод PBMC. Някой чувал ли е за него? Помагайте
Имуномодулация чрез периферни моноцити-Изолиране на периферни моноцити от собствена кръв на пациентката.-Активиране с βЧХГ.-Поставяне в матката преди ембриотрансфера.HIROSHI FUJIWARAЦиркулиращите кръвни клетки на майката участват в осъществяване на разговора между майката и плода по време на ранните стадии на бременността.Предполага се, че имунната система получава информация за присъствието на ембриона около имплантационния период и периферните имунни клетки предават информацията на яйчника като улесняват трансформирането на менструалното жълто тяло в жълто тяло на бременността и подържането на неговата функция. Има основание да се твърди, че не само хормони, но и клетки могат да предават спeцифична информация за присъствието на плода като циркулират в различни не-имунни органи, включително яйчника и повлияват функцията на органа.Има данни, които показват че периферни моноцити/PBMC/ от човек могат да индуцират диференциация на ендометриалния епител, така че да улеснят имплантацията на ембриона.Доказано е, че човешки моноцити улесняват имплантацията на ембриона.Функции на периферните моноцити /PBMC/:Оказват влияние на преобразуването на менструалното жълто тяло в жълто тяло на бременността и участват в подържането на неговата функция-синтез на прогестерон.Повлияват лигавицата на матката, така че да улеснят имплантацията на ембриона.Повишават възможността за имплантацията на ембриона.