0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Ихааааааааааааа!На 3-ти декември ще викаме най-малко три пъти честито!!!
Цитат на: du6ka в Ноември 28, 2007, 15:44:50 pmИхааааааааааааа!На 3-ти декември ще викаме най-малко три пъти честито!!! ще викате честито най-малко четири пъти,бих казала - с рожденния ми ден в кюпа! Дано моят ден донесе много късмет и само положителни тестове на всички чакащи!Стискам ви палци!
Може ли този утрогетсан и естрофем да забавят цикъла? Как мислите вие?
Момичета днес ми е някъде 15-16 ден( не пълен все още) след трансфера и shure check е отрицателен, не съм си правила още кръвен, но ще трабва утре май че нямам още цикъл, но теста е отрицателен . Може ли този утрогетсан и естрофем да забавят цикъла? Как мислите вие?
Цитат на: danini2 в Ноември 28, 2007, 16:24:21 pmне си правете тестове по раноСъжалявам за резултата ти Но аз съм твърдо ЗА ранните тестове. Дават информация, която ще е полезна при следващ опит.
не си правете тестове по рано
Цитат на: jazzybaby в Ноември 28, 2007, 16:26:30 pmЦитат на: danini2 в Ноември 28, 2007, 16:24:21 pmне си правете тестове по раноСъжалявам за резултата ти Но аз съм твърдо ЗА ранните тестове. Дават информация, която ще е полезна при следващ опит.Здравей, каква точно информация дават ранните тестове? за кръвен тест ли става въпрос?