0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова тема - нов късмет! - IVF 10,11.2007.
« Отговор #700 -: Ноември 14, 2007, 10:48:56 am »
И те ще минат. Това е. Дай Боже резултатите да са хубави!
Успех, момичета! :hug2:
*
« Отговор #701 -: Ноември 14, 2007, 10:54:01 am »
И аз при втория опит бях без прегнил (16 яйчица) - даже се зарадвах, защото така можех да направя ранен ЧХГ  :)

И за мен чакането беше най-убийственото нещо - не е лесна тая работа!
Та затова и реших да си спестя възможно повече главоболки - и си направих тест на 8 ден от трансфера - и друг път съм го казвала, но в повечето щатски клиники кръвните тестове са доста по-рано от тук (между 8 и 10 ден след трансфер) - явно има причина  :wink: психическото напрежение от чакането се отразява на всеки... Пък и доста информация има в ранните тестове. Ох, не че искам да ви подтиквам да си правите ранни тестове, но честно казано аз нямах нерви да изтрая до 14-15 ден при втория опит.

Силно ви стискам палци и желая успех!
« Отговор #702 -: Ноември 14, 2007, 10:58:18 am »
  Немога да отида на работа,работя с бои-вредни,добре че половинката ми е отпуска.Намирам си работа в къщи,наела съм се да бродирам голям гоблен и ще послушам съвета ви,отивам да шия,като се заглавичкам в бодовете и забравям.Стискам палци :bfp:след 15 дни.
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
« Отговор #703 -: Ноември 14, 2007, 11:11:32 am »
Danini2,Gubkata11 :crossfingers: :goodluck:
« Отговор #704 -: Ноември 14, 2007, 11:58:19 am »
Аз имах ранни признаци, но просто се опитах да не им обръщам внимание, за да не се разочаровам ако не стане. Никога не съм вярвала, че може да има признаци толкова рано, но на мен ми се случи.  :oops: Явно организмът ми е много чувствителен към промяната на хормоналните нива, то затова и се сдобих със зверска хиперстимулация предполагам.  :? На 4-5 ден след трансфера имах тежест ниско долу, а кафето изведнъж се оказа с различен вкус. На 6-7 ден след трансфера ми потъмняха ареолите на гърдите, иначе самите гърди не са ме болели въобще, нито са били напрегнати. Оттам нататък не знам вече, защото се подух жестоко и влязох в болница.  :oops:
Болки имах в яйчниците заради многото извадени яйца, но само 2-3 дни след трансфера. Иначе бях в болнични, но бях много спокойна, препрочитах си книжките на Тери Пратчет и се хилех като ряпа. Мъжът ми беше адски стресиран и нервен, лежах първите 3-4 дни предимно заради него. А той ми готвеше и угаждаше. Беше чул за ананаса отнякъде и упорито ме тъпчеше с ананас.

Желая ви успех! Аз се подготвям психически за нов опит след няколко месеца, предполагам, че ще правим трансфер на сладоледчета, само да се възстановя от аборта.
  09.11.2007
*
« Отговор #705 -: Ноември 14, 2007, 12:14:44 pm »
Мило Жабче, мили момичета, желая ви много късмет и следващият път да е вашият!

:bighug:

« Отговор #706 -: Ноември 14, 2007, 12:42:51 pm »
Данини,Гъбка :crossfingers:
Жабче ,следващият опит дано е успешен.
« Отговор #707 -: Ноември 14, 2007, 13:05:43 pm »
Данини Гъбка стискам ви палци,Жабче сладоледчета те чакат и всичко ще е наред.
<a
« Отговор #708 -: Ноември 14, 2007, 13:40:21 pm »
Благодаря ви ,момичета, за подкрепата, добре че ви има да ми вдъхвате кураж!  :lol:
Вече започвам да влизам в нормалния ми предищен ритъм - вече съм на работа. Мисля си другия път да не си стоя в къщи, а да ходя на работа, само се чудя дали дългото седене в една поза - седнал пред компътъра как се отразава след трансфер, но като гледам колко бременни има вече които точно така са правили, май не е лоша идеята, пък и да сменя нещо пък току виж  помогнало. Сега се надявам останалите момичета да имат повече късмет и да поведат хорото  :lol:
« Последна редакция: Ноември 14, 2007, 13:50:49 pm от marina15 »

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #709 -: Ноември 14, 2007, 15:29:18 pm »
За съжаление аз нямах повече късмет и днес, 11-ти ден след транфер, кръвния тест показа 0,409

Доктора каза, че няма смисъл да правя втори тест след няколко дни и да спирам утрогестана и естрофема. Но аз се чудя дали да не ги приемам докато не ми дойде, за всеки случай. Вие как мислите?
« Отговор #710 -: Ноември 14, 2007, 16:00:53 pm »
Доктора би трябвало да знае какво говори, но за всеки случей, за да се застраховаш от евентуална грешка според мен пусни пак ЧХГ след 1-2 дни и ако положението е все същото тогава наистина няма смисъл. Не се отчайвай и продължаваш да вярваш - някой ден ще стане!

« Отговор #711 -: Ноември 14, 2007, 16:44:01 pm »
Съжалявам за неуспелите момичета, не губете надежда! Жабче, много тежко нещо си преживяла, но поне знаеш че при теб става, веднъж щом си успяла пак ще успееш. Дано всички намерим сили и да се справим докрай!
« Отговор #712 -: Ноември 14, 2007, 17:51:30 pm »
За съжаление аз нямах повече късмет и днес, 11-ти ден след транфер, кръвния тест показа 0,409

Доктора каза, че няма смисъл да правя втори тест след няколко дни и да спирам утрогестана и естрофема. Но аз се чудя дали да не ги приемам докато не ми дойде, за всеки случай. Вие как мислите?

И аз не спрях лекарствата веднага,нищо че ЧХГ-то ми падна в понеделник.Исках да съм сигурна,но днес вече ги спрях,защото ми дойде.Така че...Ти си предценяваш за себе си,но вместо после да се упрекваш без основание...,по-добре ги продължи докато не ти дойде.
« Отговор #713 -: Ноември 14, 2007, 20:37:09 pm »
Нушка :bighug:
Нелка :crossfingers:
*
« Отговор #714 -: Ноември 14, 2007, 23:40:23 pm »
Аз имах ранни признаци, но просто се опитах да не им обръщам внимание, за да не се разочаровам ако не стане. Никога не съм вярвала, че може да има признаци толкова рано, но на мен ми се случи.  :oops: Явно организмът ми е много чувствителен към промяната на хормоналните нива, то затова и се сдобих със зверска хиперстимулация предполагам.  :? На 4-5 ден след трансфера имах тежест ниско долу, а кафето изведнъж се оказа с различен вкус. На 6-7 ден след трансфера ми

Споделям своя опит, за да не се разочароват и други момичета. Аз имах същите признаци след трансфера, особено гърдите -  потъмнели ареоли, силно изразени вени, въобще не ми се пушеше, по-силно обоняние, но на 13 ден ЧХГ ми беше 0  :(. Всички тези признаци идват от допълнителните хормони, които приемаме след тансфера. Аз наистина бях повярвала, че този път е станало, имено заради признаците и се приземих от много високо.   :?
« Последна редакция: Ноември 14, 2007, 23:48:38 pm от Bijou »
*
« Отговор #715 -: Ноември 15, 2007, 09:07:51 am »
Нелката,  :bighug:
« Отговор #716 -: Ноември 15, 2007, 10:24:32 am »
Аз наистина бях повярвала, че този път е станало, имено заради признаците и се приземих от много високо.   :?

:balk_144: :balk_21:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #717 -: Ноември 16, 2007, 00:37:28 am »
Аз имах ранни признаци, но просто се опитах да не им обръщам внимание, за да не се разочаровам ако не стане. Никога не съм вярвала, че може да има признаци толкова рано, но на мен ми се случи.  :oops: Явно организмът ми е много чувствителен към промяната на хормоналните нива, то затова и се сдобих със зверска хиперстимулация предполагам.  :? На 4-5 ден след трансфера имах тежест ниско долу, а кафето изведнъж се оказа с различен вкус. На 6-7 ден след трансфера ми

Споделям своя опит, за да не се разочароват и други момичета. Аз имах същите признаци след трансфера, особено гърдите -  потъмнели ареоли, силно изразени вени, въобще не ми се пушеше, по-силно обоняние, но на 13 ден ЧХГ ми беше 0  :(. Всички тези признаци идват от допълнителните хормони, които приемаме след тансфера. Аз наистина бях повярвала, че този път е станало, имено заради признаците и се приземих от много високо.   :?

Мисля, че Естрофема допълнително засилва усещането за настъпила бременност.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #718 -: Ноември 16, 2007, 08:19:50 am »
Според мен освен, че лекарствата след ЕТ допълнително засилват разни симптоми, също имат значение в тази посока и лекарствата за стимулациа - те предизвикват много такива симптоми. Докато се изчистят от организма минава известно време - не става толкова бързо. До колкото знам към 30-40 дни им трябват. При мен този път почти нямах подпухуване и тези особени болки и подуване на корема, болки, бодежи, както и качването на килограми, казаха ми че Мерионала с които ме стимулираха сега няма такива странични явления.

*
« Отговор #719 -: Ноември 16, 2007, 10:57:45 am »
При моя опит: стимулация с декапептил микродози и пурегон 100, нямах никакви странични симптоми. Да не кажа, че почти нямах усещане, че правя процедура. Иначе ми извадих 13 яйцеклетки, които се оплодиха. Вярно, че при всеки е индивидуално и аз най-много съм благодарна, че не се подух, нито напълнях  :D и след отрицателния тест имах сили и желание веднага пак да почна. Дано и при втория ми опит да мине леко стимулацията.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"