Мисля, че ПРЕГНИЛА влияе на кръвния тест
и ще ви разкажа за моя опит с Прегнила след трансфера ми на замразени септември/октомври 2006г.!
На 29.09.2006г. ми правят трансфер на замразени. На 3.10 -Прегнил 5000; на 7.10 - Прегнил 5000. На 9.10 правя кръвен, това е 11 ден от трансфера и 2 дни след Прегнила,тъй като бях сигурна, че има нещо реших, че Прегнила няма да ми попречи да се уверя.Резултат -125 ЧХГ. На 11.10 пак Прегнил, затова отивам преди инжекцията да дам кръв, Резултат- 25 ЧХГ- това вече е 13 ден след трансфвра, бия си Прегнила и след още 2 дни, 13.10 пак кръвен за да се уверя, че Прегнила го качва, Резултат - 118 ЧХГ. На 15.10 пак Прегнил и на 19.10 когато ме викаха в клиниката ЧХГ - 18 и нещо-21 ден след трансфера. Аз се зачудих как 4 дни след последния прегнил ме викат за тест, ама ето това е...Кажете ми сега, че не влияе.Заради тъпия Прегнил неможах да си установя истинските стойности на ЧХГ-то, защото имаше нещо, но за кратко...
Затова моят съвет е внимавайте момичета с Прегнила, най-добре да се изчака поне 5 дни след последния прегнил и тогава тест! Успех на всички!