0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Денят на теста за нулев ли се брои или и той се смята? Чудя се аз..
Прегнилът може да повлияе уринния тест. По-добре направо пусни кръвен.Стиснати палци.
е ще покакам още два-три дни. Не че съм нетърпелива, но по-добре да не остана с излъгани надежди.
Нали това е хубаво ЧХГ???
Момичета, не знам къде се намирам и ръцете ми треперят докато пиша. Вчера на деветия ден след трансфера - два различни уринни теста с леко бледа чертичка. Вчера си пуснах и кръвен тест, резултатите от които излязоха току-що. Имам ЧХГ 67,26. Май е положителен. Не знам от кога почват да се броят гестационните седмици - от деня на пункцията или от деня на трансфера? Моля се на Господ да успея да задържа бебето /или бебетата/. Моля се на Господ за всички Вас и Ви благодаря, че ви има. Благодаря на Мими 07 и на Ази, че ме окуражаваха. Кървенето ми май спира, но още не смея да се зарадвам. Не мога да си събера мислите. Нали това е хубаво ЧХГ??? Още не мога да се успокоя. Няма да се радвам предварително - ще чакам док да потвърди. Дано всичко да е наред!!! Дано да Бог да ви закриля и да бди над Вас и малките ембриончета!!!
Нуше, кръвният тест няма да се повлияе от Прегнила. На 8-9 ден можеш да го пуснеш.