0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
На мен пук ми казаха да си направя тест на 15-ти ден, а тук чета че повечето момичета си правят на 12-ти ден? Може ли някой да разясни има ли някакво значение?
Аз поразрових малко ама нещо не можах да се ориентирам. Колко трябва да е кръвния тест на 13я ден ако има наличие на бременност?
днес резултата е 4 останали....
резултата е 4 останали....някой с подобни резултати, дали ще има трансфер, това е големият въпрос.
Цитат на: nadin4i в Октомври 30, 2007, 17:04:20 pmАз поразрових малко ама нещо не можах да се ориентирам. Колко трябва да е кръвния тест на 13я ден ако има наличие на бременност? Всичко над 5 се счита за положителен резултат. Реално, на 13 ден трябва да е поне 10 (поправете ме ако греша).
Момичета,първо да поздравя положителните тестове. Имам един бърз въпрос, не искам да пускам нова тема за това пиша тукнакратко, моя приятелка къс протокол, много големи дози, само 4 фоликула, вчера на пункцията извадили 7, днес резултата е 4 останали....някой с подобни резултати, дали ще има трансфер, това е големият въпрос.Ох, много объркано го написах,ама дано разберете.Поздрави на всички
Здравейте момичета и Успех на всички! Днес ми е 16-ти ден след трансфер. Да направя ли тест и какъв?
а дали да не изчакам още два дни/ако не ми дойде през това време/. Все пак последния ми пригнил беше в събота