0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нова тема - нов късмет! - IVF 10,11.2007.
« Отговор #140 -: Октомври 28, 2007, 12:52:12 pm »
Да ти кажа тоз Марвелон на мен ми действаше много коварно. Ставаше ми лошо и ми се гадеше. Мисля, че е абсолютно възможно от него да те болят гърдите.
*
« Отговор #141 -: Октомври 28, 2007, 13:40:00 pm »
Според мен е възможно от Марвелона,но по принцип по време на стимулация гърдите стават доста чувствителни,нерядко и доста болезнени.Както казват старите хора "Трай бабо за хубост".Всичко се изтърпява в името на голямата цел.Успех! :crossfingers:

« Отговор #142 -: Октомври 28, 2007, 14:05:17 pm »
Благодаря ви за подкрепата,момичета! Какъвто и да е крайният резултат,това че ми давахте кураж и надежда бе много важно за мен.Надявам се,че Св.Димитър ще ми помогне,нали трансфера ми бе на Димитровден. :wink: :wink: :wink: Каквото е станало,вече е станало.... :D :D :D Така или иначе живота продължава,света не свършва...Прегръщам всички ви! :bighug:
*
« Отговор #143 -: Октомври 28, 2007, 17:14:14 pm »
[/img] :bori_017:Успех на всички и аз тръпна в очакване .Скоро започва стимулацията .От все сърце желая да има повече сълзи от радост...... :D :D :D :bori_019:
« Отговор #144 -: Октомври 28, 2007, 17:29:41 pm »
[/img] :bori_017:Успех на всички и аз тръпна в очакване .Скоро започва стимулацията .От все сърце желая да има повече сълзи от радост...... :D :D :D :bori_019:
Желая ти много,много късмет и имаш  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен.
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
« Отговор #145 -: Октомври 28, 2007, 17:47:57 pm »
Надинчи,Нушка много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и от мен!Надявам се да видите съвсем скоро :bfp: Целувки от мен :balk_21:
« Отговор #146 -: Октомври 28, 2007, 18:06:02 pm »
Надинчи,Нушка много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и от мен!Надявам се да видите съвсем скоро :bfp: Целувки от мен :balk_21:
:balk_103: :balk_21:
*
« Отговор #147 -: Октомври 29, 2007, 09:29:09 am »
Вчера, седми ден след трансфера, започна да ми зацапва и още не е спряло. Май няма  и изгледи да спре. Не знам на кой господ да се моля и къде да посъбера малко сили да изчакам още пет дена! Док каза, че може да е и от имплантацията, но имам само прашинка надежда. Защото, ако е от имплантацията май вече трябваше да спре. Душата ми се е свила, нищо вече не ме боли, и гърдите спряха да ме болят. От сутринта се моля да стане чудо!!!
*
« Отговор #148 -: Октомври 29, 2007, 09:30:02 am »
Здравейте, момичета!

След дългата почивка и аз се включвам активно в четящите и пишещите тук.
Много се радвам за Мими, Оле и Теоха! Предстоящите месеци да са изпълнение с много положителни емоции!  :bighug:

Аз съм вече на 8-ми ден след трансфер и си чакам търпеливо. Нуше, силно стиснати палци за теб! :) Надинчи, водиш ме с 1 ден само, внимавай какъв тон ще ми дадеш ;)!

И на всички останали също  :crossfingers: :crossfingers:, да не пропусна някого!
*
« Отговор #149 -: Октомври 29, 2007, 09:49:46 am »
Azi, Djini, Nushka, моля се за вас така както и за мен. Вчера  8ми ден от трансфера, такива болки че направо ми идеше да викам. Днес слава богу съм добре. Абе хора много ревлива съм станала, възможно ли е да е от хормоните? Ама даже и на състезанията по телевизията плача, това мойто не се търпи. Вчера един час рев че мъжа ми се скара на кучето дето се напишка. После кат се освестих и като се погледнах от страни направо смешна работа. А имам и един друг проблем, заспивам в девет часа вечер, направо се отнасям, това никога не ми се е случвало преди.
« Отговор #150 -: Октомври 29, 2007, 09:52:20 am »
Джини,дръж се!Не се вглеждай толкова в липсата на признаци.Изчакай за зацапването.Стискам ти палци!
Момичета,искам да ви питам колко време след трансфера,при наличие на бременност,се ходи на контролен преглед?
На Нушка, Надинчи и Ази мирно и търпеливо чакане!
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

*
« Отговор #151 -: Октомври 29, 2007, 09:52:45 am »
Ази,Джини,Нушка,Надинчи/ох,дано не съм изпуснала някой/,имате стиснати палци и от мен! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #152 -: Октомври 29, 2007, 09:58:27 am »
Вчера, седми ден след трансфера, започна да ми зацапва и още не е спряло. Май няма  и изгледи да спре. Не знам на кой господ да се моля и къде да посъбера малко сили да изчакам още пет дена! Док каза, че може да е и от имплантацията, но имам само прашинка надежда. Защото, ако е от имплантацията май вече трябваше да спре. Душата ми се е свила, нищо вече не ме боли, и гърдите спряха да ме болят. От сутринта се моля да стане чудо!!!

Джини, миличка, много силно се надявам, че ще ни зарадваш утре! Прегръщам те, ако мога да ти дам сила по този начин!  :bighug:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #153 -: Октомври 29, 2007, 10:01:13 am »
С риск да не пропусна някой, на всички ви желая успех!
Не спирайте да се надявате, позитивната нагласа много помага.
Джини, зацапването толкова рано не е признак на МЦ. Напротив, наблюдава се при инплантация. Така че стискам палци да е това!  :D При мен нямаше никакви симптоми в гърдите, ВСИЧКО Е МНОГО ИНДИВИДУАЛНО! Не го забравяйте! Успех и много спокойствие.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #154 -: Октомври 29, 2007, 10:13:39 am »
Благодаря Ви на всички за подкрепата!!! На мен ми е много кратък цикълът и ако не бях в процедура след няколко дни трябваше да ми дойде. Затова адски съм се уплашила. Знае ли някой, когато си в процедура забавя ли се идването на цикъла, вследствие на лекарствата, или ако е неуспешно ин-витрото ти идва горе-долу на обичайната дата? Моля ви сроделете! От вчера не знам къде се намирам.
*
« Отговор #155 -: Октомври 29, 2007, 10:41:11 am »
Момичета,искам да ви питам колко време след трансфера,при наличие на бременност,се ходи на контролен преглед?
Би трябвало лекарят да ти каже, но долу горе  една седмица след трансфера се вижда сакчето/тата и след още една седмица пулса.
 Ази, Наде, Нуше, Джини -успех мацки!  :bighug:
 Джини това с цикъла сега не го мисли, при всеки е различно, спря ли зацапването, това е по-важно. Трябва сега да лежиш и почиваш, увеличиха ли ти утрогестана, пиеш ли но-шпа, какво ти каза док?
*
« Отговор #156 -: Октомври 29, 2007, 10:51:13 am »
Не ми промениха лекарствата, карам си по схемата и чакам евентуално да спре зацапването. Така каза док.
« Отговор #157 -: Октомври 29, 2007, 10:56:20 am »
Azi, Djini, Nushka, моля се за вас така както и за мен. Вчера  8ми ден от трансфера, такива болки че направо ми идеше да викам. Днес слава богу съм добре. Абе хора много ревлива съм станала, възможно ли е да е от хормоните? Ама даже и на състезанията по телевизията плача, това мойто не се търпи. Вчера един час рев че мъжа ми се скара на кучето дето се напишка. После кат се освестих и като се погледнах от страни направо смешна работа. А имам и един друг проблем, заспивам в девет часа вечер, направо се отнасям, това никога не ми се е случвало преди.

nadin4i, аз бях по същия начин след трансфера.  В 9 заспивах като пън, безкомпромисно, дълбоко, отрязващо заспивах.  И много ревях също, според мен от хормоните.  Стискам ти силно палци да се похвалиш с положителен тест скоро!
*
« Отговор #158 -: Октомври 29, 2007, 11:09:43 am »
Не ми промениха лекарствата, карам си по схемата и чакам евентуално да спре зацапването. Така каза док.
Djini на мен ми казаха ако имам зацапване аз нямам де но ако имам, веднага по три утрогестана три пъти на ден вместо по два и задължително но-шпа.
« Отговор #159 -: Октомври 29, 2007, 11:14:29 am »
Джини,мисля,че поддържащите лекарства не дават да дойде менструация.Поне при мен еше така при първия опит.В момента,в който ги спрях,тогава ми дойде.
There's no way to happiness,
Happiness is the way!