Аз имах ранни признаци, но просто се опитах да не им обръщам внимание, за да не се разочаровам ако не стане. Никога не съм вярвала, че може да има признаци толкова рано, но на мен ми се случи.
Явно организмът ми е много чувствителен към промяната на хормоналните нива, то затова и се сдобих със зверска хиперстимулация предполагам.
На 4-5 ден след трансфера имах тежест ниско долу, а кафето изведнъж се оказа с различен вкус. На 6-7 ден след трансфера ми потъмняха ареолите на гърдите, иначе самите гърди не са ме болели въобще, нито са били напрегнати. Оттам нататък не знам вече, защото се подух жестоко и влязох в болница.
Болки имах в яйчниците заради многото извадени яйца, но само 2-3 дни след трансфера. Иначе бях в болнични, но бях много спокойна, препрочитах си книжките на Тери Пратчет и се хилех като ряпа. Мъжът ми беше адски стресиран и нервен, лежах първите 3-4 дни предимно заради него. А той ми готвеше и угаждаше. Беше чул за ананаса отнякъде и упорито ме тъпчеше с ананас.
Желая ви успех! Аз се подготвям психически за нов опит след няколко месеца, предполагам, че ще правим трансфер на сладоледчета, само да се възстановя от аборта.