Огняна откъде го иъмисли това бе човек
Искам бластоцист трансфер. Но....това не концерт по желание, както вие всички знаете. За да го има, трябва да имам поне 10 оплодени яйца. А за тази цел трябва да ми вземат поне 15 фоликула при пункцията
Нали знаеш че аз съм с 4 ин витро от които 3 с трансфер - е втория път извадиха 11, оплодиха се 4ри, върнаха ми 2 бластоциста като слънце според д-ра, на 5ти ден, при 3ти опит - 4 яйцеклетки, 3ри оплодени, отново 2 бластоциста на 5ти ден, при 4ти опит - 7 извадени яйцеклетки, 3 оплодени, 2 бластоциста върнати на 5ти ден.
Ейде не деи си ги фантазира
това за 15те имам предвид, не е задължително да ти извадят толкова за да станат бластоцисти.
а и друго, не си мисли че като ти върнат бластоцисти, резултата ти е сигурен, Както виждаш от горе посоченото, не е така.
Оги извиняваи че ще ти го кажа, ама аз съм човек с опит в дая дейност
, не се самонавиваи излишно / струва ми се че ти го правиш/, известна доза оптимизъм е полезна, но... нали знаеш колко е процента успеваемост. Приеми го по-скоро като ... бе не знам как да се изразя точно, като нещо което правиш защото нямаш друг шанс да забременееш, но с ясното съзнание на интелигентен човек за реалните шансове. Бе... човек когато е в началото на борбата е много въодушевен, после се притръпва. И престава да ти пука толкова.
Успех ти желая, дона си късметлийка
Целувки