0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

didoni

• 335
  • Животът е прекрасен
Re: На 27 - изчерпан резерв :(((
« Отговор #60 -: Октомври 25, 2007, 20:50:39 pm »
Бебе, Мимка      :bighug::bighug::bighug:

*
« Отговор #61 -: Октомври 25, 2007, 21:57:09 pm »
Бебе, Мимка търсете и други мнения на лекари и аз мисля, че се заформя "мода" изчерпан яйчников резерв, но щом по-вещите момичета смятат, че резултатите от хормоните си противоречат - търсете отговора на това противоречие и при други лекари.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #62 -: Октомври 26, 2007, 09:13:43 am »
Мимка  :bighug: Не си оспамила темата, миличка. Но нещо има объркано в твоите изследвания. Просто си противоречат тези данни за ФСХ и за Инхибина. Ще успеем и ние - няма друг начин :balk_21:
Освен това - Е2 не е ли като за пред овулация? Може ли да не са ти хващали овулацията с фоликулометрия, защото я търсите много късно?
А тези билки - нали за това ги пих, че не вредят поне :? Ама и те явно разбутват сериозно хормоните и после се чудим какво да правим.

« Отговор #63 -: Октомври 26, 2007, 09:20:29 am »
Стелиана, колко време мина след билите докато ти се нормализира цикълът?

Ами всъщност последният ми цикъл след като спрях билките беше предизвикан с дуфастон, защото имах гиганстко закъснение, то направо си беше прескачане на цикъла.

В момента ми е втория цикъл след като спрях билките.
Т.к като не са характерни такива закъснения и прескачания за мен, ми се струва,че е от билките. Просто нищо друго не съм пила или правила,за да ми се случи така.
 Иначе докато ги пих билките цикълът ми беше супер точен, спрях ли ги ........и ето резултата - липса на цикъл!!!
« Отговор #64 -: Октомври 26, 2007, 10:00:19 am »
Девойки, да ви кажа честно, малко или много ви се чудя за тези билки... В смисъл, как така си ги самоназначавате и ги пиете... Защо си причинявате това? Знам, че мечтата за бебе е по-силна от всичко, но нали този организъм нашия трябва да е като часовник, за да успеем ....

Хайде, стискам ви палци на всичките, ще видите, че ще успеем  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #65 -: Октомври 26, 2007, 10:36:56 am »
Мимка, повтори инхибина поне още един месец. От еднократен резултат не може да се правя, каквито и да било изводи. Особено при такива добри ЛХ и ФСХ.
Сигурно в главата ти е хаос и ужас, но съм убедена в щастливия изход на твоята история.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #66 -: Ноември 13, 2007, 15:56:55 pm »
Новите ми резултати от 3 1/2 ден:
ЛХ = 11.20
ФСХ = 17
ФСХ пак е извън норма, но не чак толкова и има надежда. Сега дебнем яйчице за инсе този месец - дано успеем и да ми останат всички сълзи и нерви само спомен.
Благодаря ви на всички, които сте тук и ме подкрепяте :oops: Моля се след 20-тина дена пиша тук за своя +резултат...

« Отговор #67 -: Ноември 13, 2007, 15:59:18 pm »
Новите ми резултати от 3 1/2 ден:
ЛХ = 11.20
ФСХ = 17
ФСХ пак е извън норма, но не чак толкова и има надежда. Сега дебнем яйчице за инсе този месец - дано успеем и да ми останат всички сълзи и нерви само спомен.
Благодаря ви на всички, които сте тук и ме подкрепяте :oops: Моля се след 20-тина дена пиша тук за своя +резултат...
И аз ще стискам палци да е положителен  :bighug: :babyflips:
*
« Отговор #68 -: Ноември 13, 2007, 16:00:04 pm »
Еее, от миналата седмица чакам да се похвалиш!Ти сама ми каза, че надежда винаги има! :bighug:

Ще чакаме добри новини след Инсето!!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #69 -: Ноември 13, 2007, 16:04:14 pm »
Мари, благодаря :balk_21:
Мимка, ако знаеш какви перипетии имах миналата седмица - нямах време да се зарадвам на резултатите :( Чак сега малко се успокоиха нещата и взех да си връщам надеждата. Ама повече инфо - ако се обадиш като идваш в София  :balk_70:

*
« Отговор #70 -: Ноември 13, 2007, 16:05:40 pm »
Ама повече инфо - ако се обадиш като идваш в София  :balk_70:

Тоя път няма да ти се размине! :wink:
« Отговор #71 -: Ноември 13, 2007, 17:45:23 pm »
Бебе,стискам палци,вече да имаш само добри новини.Наближава Коледа,а само тогава стават чудеса.
*
« Отговор #72 -: Ноември 13, 2007, 20:44:32 pm »
Вebe_вече 2007, радвам се, че резултатите ти са по-добри! Искрено се надявам след 20-тина дни да се похвалиш с положителен резултат от инсето!  :crossfingers: :bfp: :babyflips: :goodluck:

*
« Отговор #73 -: Ноември 14, 2007, 10:45:31 am »
бебе, радвам се за теб!
чакаме положителния резултат след 20 дни :)

*
« Отговор #74 -: Ноември 14, 2007, 13:33:11 pm »
Бебе,  :goodluck:!
Трябва вече да става, че от 2007 не остана много. :D
 :balk_21:
*
« Отговор #75 -: Ноември 14, 2007, 14:15:41 pm »
Бебе, пожелавам ти догодина да имаш едно голямо, пухкаво, розово бебе. :cul2:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #76 -: Ноември 14, 2007, 14:57:08 pm »
Благодаря ви за подкрепата :bighug:
Инсето ще е в петък - днес естрадиолът е 250, довечера слагам прегнила и... започвам да чакам. За предните инсета не ме е било страх толкова, а сега направо не смея да се надявам. Ще имам нужда от стиснатите ви палци  :wink:
Някой знае ли - прегнилът дали помага да узрее по-добре яйцеклетката или я спира от преждевременно отделяне, че да е готова на време за инсеминация?

*

MALENA*

• 176
  • Смисълът на живота придава онова, което му липсва.
« Отговор #77 -: Ноември 14, 2007, 15:03:49 pm »
Успех и от мен  preggo

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #78 -: Ноември 14, 2007, 15:12:18 pm »
Бебе, едни здраво стиснати палци имаш от мен. Дано късмета да е с теб. :crossfingers: :babyflips: :crossfingers:
« Отговор #79 -: Ноември 14, 2007, 16:07:39 pm »
Някой знае ли - прегнилът дали помага да узрее по-добре яйцеклетката или я спира от преждевременно отделяне, че да е готова на време за инсеминация?

Предизвиква овулацията.  Предполага се, че яйцеклетката е достигнала точният размер, когато ти кажат да слагаш прегнил; 36 часа след инжекцията трябва да настъпи отделянето и.  Стискам ти много, много силно палци!