0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Обзавеждане
« Отговор #60 -: Август 29, 2008, 08:46:57 am »
Най-големият мебелен център в Бyргас отвори врати

http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=6963
О, Пеп, да си жива и здрава! Как съм изтървала...?
« Отговор #61 -: Август 29, 2008, 10:49:51 am »
Някой може ли да ми даде съвет за  почистване на иноксови повърхности?
Купих най-различни препарати,ама става единствено по-зацапано :( Една позната вчера ми каза че го почиствала с бебешко олио.Някой пробвал ли е?
По принцип има препарат специално за инокс, но какви ги свършва не мога да ти кажа. Аз лично моя инокс си го чистя с препарат за прозорци, ако не си пробвала опитай. А номера с препарата за прозорци го научих от свекървата, тя е в Италия и въпреки, че там си имат за всичко почистващи препарати, тя чисти почти всичко с препарат за прозорци.... и аз вечетака правя много е ефикасно :oops:

П.П. По добре не пробвай с бебешко олио, защото ще го накара да лъщи, но повече мръсотия ще събира.
« Последна редакция: Август 29, 2008, 10:51:24 am от IceLady »
« Отговор #62 -: Август 30, 2008, 22:38:28 pm »
Как съм изтървала...?

И аз това се чудя, Жеки  :P :P  :lol: :lol:
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #63 -: Септември 18, 2008, 09:53:01 am »
Някой може ли да ми даде съвет за  почистване на иноксови повърхности?
Купих най-различни препарати,ама става единствено по-зацапано :( Една позната вчера ми каза че го почиствала с бебешко олио.Някой пробвал ли е?
Medix имат препарат за почистване на иноксови повърхности, кремообразен е и много икономичен, аз съм си взела, за да си почиствам аспиратора и плота с котлоните. Намазваш, разтъркваш добре с гъбата, може и с рошават й част, след това изплакваш добре и подсушаваш с кухненска ролка, наистина се почиства много добре, особено мазните точки по аспиратора.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #64 -: Септември 18, 2008, 10:27:14 am »

Medix имат препарат за почистване на иноксови повърхности, кремообразен е и много икономичен, аз съм си взела, за да си почиствам аспиратора и плота с котлоните. Намазваш, разтъркваш добре с гъбата, може и с рошават й част,

За медикс съм съгласна но не препоръчвам разтъркването добре особено с "рошавата" (предполагам това е твърдата) част на гъбата.
Аз я свърших тази работа още с първото чистене на новите уреди и ги надрах ужасно.Не си личи винаги, но под определен ъгъл или светлина инокса стои надран.И с Циф пробвах и с какво ли не да ги оправя обаче...Особено добре си личи на хладилника:):):)

Аз използвам за хладилника препарата за стъкла и съм много доволна:)
*
« Отговор #65 -: Септември 20, 2008, 15:43:56 pm »
Докопах един сайт с мноооого хубави идеи за:

Кухни - 66 страници

Спални - 64 страници

Детски - 39 страници

Всекидневни - 44 страници

Много от интериорните решения са трудно приложими за помещения с ограничена квадратура, но пък откъм идеи, цветови решения и форми има много снимки :)
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #66 -: Септември 23, 2008, 10:11:23 am »
Докопах един сайт с мноооого хубави идеи за:

Кухни - 66 страници

Спални - 64 страници

Детски - 39 страници

Всекидневни - 44 страници

Много от интериорните решения са трудно приложими за помещения с ограничена квадратура, но пък откъм идеи, цветови решения и форми има много снимки :)
Вярно че от към пространство, трябва да разполагаш и то с много :) но наистина изглеждат добре на пръв поглед :) супер!!
« Отговор #67 -: Октомври 12, 2009, 20:18:36 pm »
Zdraveite na vsi4ki mnogo mi xaresva tozi forum i savetite koito se davat v nego predstoi mi obzavejdane i tuk vidqx a nadqvam se 6te vijdam ne6ta koito naistina mnogo pomagat .... :D :D :D

От Модератор: Пиши на кирилица или ползвай КРЕДОР!
« Последна редакция: Октомври 12, 2009, 20:44:07 pm от rally_pat »
« Отговор #68 -: Декември 19, 2009, 12:07:55 pm »
cygnus - има добри идеи за обзавеждане.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #69 -: Декември 23, 2009, 21:40:30 pm »
 :wink: Обърнете внимание на този линк:Страхотни декорации за стени "Stickwall"
« Отговор #70 -: Декември 28, 2009, 19:36:50 pm »
Бари, благодаря ти че сподели за този сайт  :D
Незнаех че вече има и в БГ  :)
Идеята е страхотна, лесно приложима и като ти омръзне може да смениш с друга картинка  :wink:
Аз харесвам и тези със шаблоните, но сайта е на немски  :?
http://www.creawalz.de/L/0/Home-Design.g466844.0.html

« Отговор #71 -: Декември 29, 2009, 19:00:03 pm »
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
« Отговор #72 -: Декември 30, 2009, 19:59:23 pm »
Имате ли опит в хитроумните решения при обзавеждането на малко жилище?
Предстои ни обзавеждане на хол и спалня. Ще съм ви благодарна за идейки, линкове и т.н.  :wink: 
Няма невъзможни неща!
« Отговор #73 -: Януари 04, 2010, 16:18:04 pm »
baracuda - браво за сайта, не знаех че има такива неща и щях да купувам тапети да сложим само на едната стена в спалнята, за да разнообразим интериора.

Sineva - http://mebelicomfort.com тука има разтегателни, ъглови и всякакви други практични дивани,които ти пестят място и в същото време са многофункционални. Правят и по поръчка, нашите си поръчака от тях с механизъм, та като ходим с малката на гости на майка ми с преспиване, спим на него.
« Отговор #74 -: Януари 21, 2010, 14:21:31 pm »
А какво ще кажете за магазина MOBBО - Стара загора?
*
« Отговор #75 -: Февруари 08, 2010, 10:40:36 am »
Спешно имам нужда от помощ за мебели в град Пловдив.Трябва да пътувам и не знам в кои магазини да посетя? Касае се за покупка на диван / непретенциозен/ който да се разтяга така че да ства за спане на двама .Другият вариант е двойно легло/ стабилно/ ?Трябва да се вмъкна в 400 лв с матрак.Дали ще открия по-евтин магазин?Помогнете...
*
« Отговор #76 -: Февруари 08, 2010, 13:14:14 pm »
можеш да погледнеш в мебели Детелина, аз оттам си купих подобен,но моето е по-скоро ъгъл за кухня,който се разтяга..Там по принцип има много евтини и хубави неща(единият им магазин е на цариградско ,а другия..срещу бирената )А може и в Дизма, до Бриколаж да погледнете ,има и някакви разпродажби сега :wink:
А за цената ,заедно с матрака ,не знам....мисля ,че са малко по-скъпички матраците,но нищо не ти пречи да погеднеш..
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!
*
« Отговор #77 -: Февруари 08, 2010, 18:15:28 pm »
И аз искам да си вземем кухненски ъгъл. Не е задължитено да е разтегателен, но да е до 200 лв. мах. Става въпрос за София. Идеи къде може да се намери?
*
« Отговор #78 -: Февруари 08, 2010, 18:40:04 pm »
Благодаря Дим  :oops:, аз ше бъда в Пловдив някъде на по обяд в сряда/ зависи от пътната обстановка/.Ще имам време да пообиколя ,а преди в Тракия имаше Мебелна къща , дали там все още се предлагат мебели? Дано се включат и други момичета за инфо!
Все пак  не държа на лукса , просто непретенциозно легло за двама.
*
« Отговор #79 -: Февруари 09, 2010, 09:26:37 am »
Има я тази мебелна къща в Тракия ,но аз лично съм останала с впечатление, че там е малко по-скъпичко ,зависи от много фактори ,разбира се.Но пък има интересни неща :lol:
не знам къде в П-в има Аико ,там има много интересни и не много скъпи неща..?!
http://www.mebelor.biz/
http://www.dizma.eu/
http://www.stefanystyle.com/partners.html
нещо може да ти помогне,да те насочи
« Последна редакция: Февруари 09, 2010, 09:33:42 am от ДИМ »
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!