0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
Re: Обзавеждане
« Отговор #80 -: Февруари 09, 2010, 12:38:25 pm »
Благодаря Дим  :oops:, аз ше бъда в Пловдив някъде на по обяд в сряда/ зависи от пътната обстановка/.Ще имам време да пообиколя ,а преди в Тракия имаше Мебелна къща , дали там все още се предлагат мебели? Дано се включат и други момичета за инфо!
Все пак  не държа на лукса , просто непретенциозно легло за двама.
Виж в РУМ Тракия - Мебели Идея, сигурно ще намериш нещо подходящо.
« Отговор #81 -: Февруари 09, 2010, 18:55:45 pm »
И аз искам да си вземем кухненски ъгъл. Не е задължитено да е разтегателен, но да е до 200 лв. мах. Става въпрос за София. Идеи къде може да се намери?
Трудно ще намериш за тази цена. Потърси ли в РУМ-Кремиковци? В момента в Лабиринт има един ъгъл, но е за 275 лв. или там някъде. Иначе евтини мебели има и в Хоп, Еником и Димчев.
« Отговор #82 -: Февруари 09, 2010, 19:22:45 pm »
И аз искам да си вземем кухненски ъгъл. Не е задължитено да е разтегателен, но да е до 200 лв. мах. Става въпрос за София. Идеи къде може да се намери?

nunu, тук около нас на Пиротска в отсечката Ботев/Опълченска има доста магазини за мебели, с ниски цени. Правят и по поръчка.
*
« Отговор #83 -: Февруари 09, 2010, 22:06:47 pm »
Уф...знам я тази пуста Пиротска, ама все нямам време да обикалям :oops:
Благодаря ти, все пак, може да излезна в събота да се разходя  :D
*
« Отговор #84 -: Февруари 09, 2010, 22:30:27 pm »
Благодаря ви момичета. Утре пътувам и вече съм ориентирана към Дизма и Стефани стил. Ще се прибера в петък и тогава ще пиша . Целувки  :oops:
*
« Отговор #85 -: Февруари 12, 2010, 17:45:08 pm »
Здравейте , вече се завърнах и си свърших работата с покупка на спалня Приста в РУМ Дружба. Благодаря на всички , които ми помогнаха в избора :oops:
« Отговор #86 -: Февруари 14, 2010, 15:00:51 pm »
Момичета, трябва ми хубав и стабилен простор за балкона, от тия които се смъкват да за сложиш дрехите и после можеш да ги вдигнеш.
Лятото бях гледала в Практикер и Бриколаж (СФ), но не видях такъв модел  :?
Имате ли идея от къде мога да намеря.
Видях такъв на един балкон и много ми хареса  :)

*
« Отговор #87 -: Февруари 14, 2010, 15:05:38 pm »
Наде, аз ги имам два такива - много са практични! Моите са 1,80м. дълги с по 6 пръчки. Не помня точно от къде ги купихме миналата година. :oops:
Правери и в Практис или Метро!
Успех!
« Отговор #88 -: Февруари 14, 2010, 15:13:25 pm »
Мерси, Пете, ще проверя там, че с това сушене в стаята ми писна...

Намерих ето тези http://www.pripor-bg.com/prices.htm , но те не са като този който видях.
Онзи не се закача за тавана, а има две странични "рамена" които го вдигат и спускат.
Ако случайно някой има такъв моля да ми каже от къде  :oops:
« Последна редакция: Февруари 14, 2010, 15:27:38 pm от Надеж »

*
« Отговор #89 -: Февруари 14, 2010, 17:01:53 pm »
Ъгълът вече е поръчан заедно с маса и два стола. Чакам др. седмица да ми ги докарат :D
« Отговор #90 -: Февруари 17, 2010, 22:16:02 pm »
Ъгълът вече е поръчан заедно с маса и два стола. Чакам др. седмица да ми ги докарат :D

nunu, много се радвам  :D. Щях да ти пиша, че вчера се загледах в цените на едната витрина и имаше диванчета по 176 и 196 лв. Ти от някой от магазините на Пиротска ли поръча?
« Отговор #91 -: Февруари 17, 2010, 22:36:19 pm »
Симпатични кухненски ъгли имаеш точно по 189лв в "Явор".
*
« Отговор #92 -: Февруари 18, 2010, 09:13:18 am »
nunu, много се радвам  :D. Щях да ти пиша, че вчера се загледах в цените на едната витрина и имаше диванчета по 176 и 196 лв. Ти от някой от магазините на Пиротска ли поръча?
Да, точно от "Пиротска", 165 лв. е ъгълът + 20 лв. за доставка ще ми вземат, ама където и да попитах всички искат по 20 лв. за транспорт :x. Както й да е, оттам си поръчах и столовете, а смятам и маса да си вземем, защото тази, която имаме няма да ни свърши работа...Не са нещо особено, но ние живеем на квартира и не ми се влагаха много пари в обзавеждане, което така и не се знае колко време ще ползваме...
« Отговор #93 -: Февруари 20, 2010, 08:52:12 am »
Мерси, Пете, ще проверя там, че с това сушене в стаята ми писна...

Намерих ето тези http://www.pripor-bg.com/prices.htm , но те не са като този който видях.
Онзи не се закача за тавана, а има две странични "рамена" които го вдигат и спускат.
Ако случайно някой има такъв моля да ми каже от къде  :oops:
Случайно не си ли намерила вече снимка? Имам от този на фирма Припор, но трябва да си купя още един. Не съм виждала този, който описваш и ми е интересно дали не е по-практичен от моя.
Няма невъзможни неща!
« Отговор #94 -: Февруари 21, 2010, 18:48:56 pm »
Случайно не си ли намерила вече снимка? Имам от този на фирма Припор, но трябва да си купя още един. Не съм виждала този, който описваш и ми е интересно дали не е по-практичен от моя.
Не, не съм... Ако немеря ще пусна  :)

*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #95 -: Март 10, 2010, 14:58:37 pm »
Имате ли представа лесно ли се поддържа дамаска, която имитира велур /нямам представа как се казва/. Изобщо- препоръчайте подходяща материя за диван с лежанка, която /дай Боже/ бебе ще я гази и маже! :D
На ми се ще да е кожен.... :?
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
*
« Отговор #96 -: Март 10, 2010, 18:43:53 pm »
кожен, за мен това е перфектната дамаска, две деца отгледа. ако не беше кожен дивани ни до сега трябваше да съм го изхвърлила 15 пъти.
*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #97 -: Март 10, 2010, 22:24:40 pm »
Стефи, благодаря за отговора. Колкото и да не ми се иска кожа друг вариант и аз не мога да измисля....Или сме решили просто по-евтин диван! :?
*
« Отговор #98 -: Март 16, 2010, 21:26:21 pm »
alimania, работила съм в мебелен магазин основно за мека мебел. Може би дамаската, за която говориш се казва флог - здрава е, негорима, трудно поема течности и съответно не задържа петна. Кожените дивани през зимата са студени, през лятото ти залепват краката за тях. От естествена кожа са много скъпи и ако кожата се повреди, чак боли сърцето :wink:, изкуствената кожа понякога се цепи, ако е некачествена. Защо не помислиш за диван с ципове на възглавниците, хем можеш да сваляш калъфките за пране, хем претапицирането е по-лесно, просто се ушиват нови калъфи, като старите се използват за кройка. Ние си поръчахме ъглов разтегателен диван с ракла под лежанката. Възглавниците на седалката и облегалката са с ципове, дамаската на лежанката е с лепки и също се сваля, подръчниците са от изкуствена кожа. Само основата и гърба са с трайно прикачена тапицерия, но там няма от какво да се изцапа. Евтините дивани обикновено не са със здрава конструкция и като почнат да скачат децата по тях, не е ясно колко ще издържат.
*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #99 -: Март 16, 2010, 22:53:08 pm »
alimania, работила съм в мебелен магазин основно за мека мебел. Може би дамаската, за която говориш се казва флог - здрава е, негорима, трудно поема течности и съответно не задържа петна. Кожените дивани през зимата са студени, през лятото ти залепват краката за тях. От естествена кожа са много скъпи и ако кожата се повреди, чак боли сърцето :wink:, изкуствената кожа понякога се цепи, ако е некачествена. Защо не помислиш за диван с ципове на възглавниците, хем можеш да сваляш калъфките за пране, хем претапицирането е по-лесно, просто се ушиват нови калъфи, като старите се използват за кройка. Ние си поръчахме ъглов разтегателен диван с ракла под лежанката. Възглавниците на седалката и облегалката са с ципове, дамаската на лежанката е с лепки и също се сваля, подръчниците са от изкуствена кожа. Само основата и гърба са с трайно прикачена тапицерия, но там няма от какво да се изцапа. Евтините дивани обикновено не са със здрава конструкция и като почнат да скачат децата по тях, не е ясно колко ще издържат.
Дааам, има много логика в това, което казаваш, да не говорим, че и мнението ти все пак е професионално! :D Ние от кожата се отказахме окончателно, диванът, който евентуално ще вземем наистина е със свалящи се калъфи, но четох из форумите, че самото сваляне, пране /не и в пералня/ и отново слагане било голяма мъка, деформирали се и т.н.....Вероятно ще е просто дамаска, не много всетла! Ще питам направо в магазина как се казва тази материя, за  която говоех по-горе!
Благодаря! :D