0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Обзавеждане
« Отговор #40 -: Август 06, 2008, 21:21:14 pm »
оо, той и моя малък, колкото за боксовото помещение, ама тва да тупаш сутрин и вечер и да му чистиш всеки път плочките отдолу ми дойде в повече
сега е на руло в мазето  :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #41 -: Август 06, 2008, 21:24:05 pm »
 Ох, направо ми разби мечтите  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #42 -: Август 07, 2008, 08:45:39 am »
Е да,наистина малко повече чистене му трябва,ма такъв голям мерак ми беше,че нямам нищо против да го чистя :) Неделя ни е нещо като санитарен полуден-тогава си изкарваме всички килимчета и си ги тупаме.Само зимата не знам как ще се разберем с това тупане ама... :)
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

« Отговор #43 -: Август 07, 2008, 08:56:56 am »
Нямат офис в София но почти всяка втора поръчка е за района.
В пловдив им е базата с машините , а иначе няма проблем да изпълняват поръчки в страната .Наскоро на позната , която живее в Свиленград и дадоха цена за кухня , и допълнително САМО 80 лева за транспорт до града. Моята кухня е 3,2 линейни метра с по-високи горни шкафове и разни изгъзици, които си пожелах цената е 2100 лева, спалня - голям гардероб 190см (ш) х 240см (в), спалня с повдигащ механизъм и 2 нощни шкафчета -1280лева , детско обзавеждане легло , нощно шкафче, гардероб , бюро, шкаф за телевизор и друг с 3 чекмеджета за учебници и други глупости , етажерка-1350 лева. Ето албума : http://www.snimka.bg/upload_photos.php?album_id=271488
Давам на майстора тел:0886762201
*
« Отговор #44 -: Август 07, 2008, 08:58:55 am »
pipilota, отваря се началната страница на сайта.
« Отговор #45 -: Август 07, 2008, 09:05:35 am »
« Последна редакция: Август 07, 2008, 09:07:38 am от pipilota »
*
« Отговор #46 -: Август 07, 2008, 09:09:22 am »
 Сега е ок.Изглежда много добре! Поздравявам те за добрия  вкус!
« Отговор #47 -: Август 07, 2008, 09:17:28 am »
Благодаря , но и сфинансите се справих мнооого добре  :wink:
*
« Отговор #48 -: Август 09, 2008, 20:31:45 pm »
 Айде, пак аз!
Към момичетата от Стара Загора имам питане.
Следващата седмица ще идваме в "Практис" за ламиниран паркет, понеже сега върви една промоция и цените се ок. Но досега не съм пазарувала в тази верига. Заслужава ли си там да се оглеждам и за друго, понеже започваме и баните, пък и ми трябват още куп дребни неща...
 И още идин въпрос, има ли други хипермаркети, от рода на Бриколаж, Практикер, Мастърхаус?
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #49 -: Август 09, 2008, 20:38:32 pm »
точно в Практис ли ще се наврете, имаме си Баумакс, Бриколаж, Практикер, казват че
Баумакс е с най-ниски цени
off: кога ще идвате другата седмица, може да се видим за кафе  8)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #50 -: Август 09, 2008, 20:43:14 pm »
точно в Практис ли ще се наврете, имаме си Баумакс, Бриколаж, Практикер, казват че
Баумакс е с най-ниски цени

Еми, нали за това питам, де! Да не се вра, където не трябва.
Още не сме решили кой ден точно ще дойдем, но кафенцето не е за изтърване !  Ще се разберем на лични.
*
« Отговор #51 -: Август 11, 2008, 10:10:10 am »
Знаете ли някоя фирма за мебели, която да прави мебели по проект на клиента?
От готовите намерих само едно  - две неща, които ми пасват, но пусто много скъпо беееееее, за една детска стая не ми се дават над 2000лв.
« Отговор #52 -: Август 11, 2008, 11:25:57 am »
Някой може ли да ми даде съвет за  почистване на иноксови повърхности?
Купих най-различни препарати,ама става единствено по-зацапано :( Една позната вчера ми каза че го почиствала с бебешко олио.Някой пробвал ли е?
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #53 -: Август 11, 2008, 13:46:58 pm »
От готовите намерих само едно  - две неща, които ми пасват, но пусто много скъпо беееееее, за една детска стая не ми се дават над 2000лв.
И ние се ориентирахне да си направим мебелите сами, че цените са направо кошмарни, материалите под всякаква критика. А как изглеждат мебелите - все едно вкъщи стаите ти са 7х10 метра и са без врати и прозорци. А децата ти никога няма да порастнат повече от 1.70. За сметка на това в детските стаи първо се слага компютър и телевизор и едно гардеробче, в което децата могат да си сложат или чорапките или боичките и стига толкоз.
Наистина ако се направят мебелите излиза доста по-евтино. Креватът, за който ми искаха 1570 лева и е от МДЧ, ако си го направиш от дърво е 300-400 лева. При това с размери каквито аз искам. Когато ти го изработват цената излиза два пъти повече от материалите (по цени в практикер), а като е готово не знам какво калкулират. Явно цената да името им е доста тлъстичка.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #54 -: Август 11, 2008, 14:14:47 pm »
Аз използвам една ямболска фирма. Правят ми мебелите по поръчка. На Диди стаята излезе към 1000 лв. Цената е за: Легло с матрак/+механизъм/, 3-крилен гардероб с огледало, скрин /с 4 чекмеджета/, с огледало над него и бюро.
*
« Отговор #55 -: Август 15, 2008, 11:22:11 am »
записвам се да следя темата , че ми предстои обзавеждане !
*
« Отговор #56 -: Август 25, 2008, 13:03:40 pm »
виждали ли сте в някой магазин такъв стол (с колелца и регулиране височината на седалката)
Обзавеждане
« Отговор #57 -: Август 25, 2008, 13:07:01 pm »
 :thankyousign: Много полезно  :balk_103:
« Отговор #58 -: Август 26, 2008, 14:58:37 pm »
Ние на скоро се обзаведохме(почти де).Мебелите ги правихме по поръчка,за да са по вкуса ни,а и за да са практични за малките размери на жилището ни.Сега има място за всичко и изглежда много добре.Най добри идеи за обзавеждане има по магазините.Дори и да не се купите нищо,можете да си откраднете страхотни идейки
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
« Отговор #59 -: Август 28, 2008, 23:41:58 pm »
Най-големият мебелен център в Бyргас отвори врати

http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=6963