Здравейте отново! Естествено е, че не е по мое желание и това е голяма загуба за мен, от която страшно много боли и съм в депресия дори.Дори не искам да говоря за това, защото ми тръгват сълзи.Вие знаете какво е няма нужда да обяснявам. Само нова бременност може да ми върне желанието за живот и щастието и за това искам да стане колкото може по-скоро. Бебенцето беше в 15 г.с. когато се случи това и причините съвсем не са здравословни, просто в тези моменти имах лични проблеми и се тормозя в такива ситуации и явно това ми оказва влияние и трябва да се изолирам на спокойствие и никой да не ме притеснява следващият път,когато се получи.След аборта имах и възпаление, излекувах се и лекарката ми каза, че вече съм съвсем добре и след 2 пълни цикъла мога отново да опитам.Имам доста познати,които са забременявали 2 месецаслед аборт, дори имат здрави и голями вече деца, но от друга страна ме е страх отново да не го изгубя, защото може още да не съм се възстановила и то да не успее да се прикрепи здраво към мен. От друга страна си мисля, че може да ми е станало нещо след интервенцията и да съм загубила способността да имам деца, защото винаги знам, че има някакъв риск при всяка интервенция.Голям песимист съм и всички лоши диагнози ми се въртят в главата. За това желая да се получи колкото може по-скоро и всичко да завърши нормално и добре,та дори това да е последното желание за мен.
Знам, че всичко това е въпрос на щастлив късмет и не зависи от нашите желания и дано следващият път го имам.