Ами myrzelana, това с умирането е супер гадно, вярвам ти, че така си се чувствала.
Ти щом си имала Ок от ендокриноложката значи не е било самолечение. Проблемът е, че някои ендокринолози смятат, че с 75мкг не може да стане предозиране. Една ендокриноложка даже ми вика "ама ти сигурно си пила 75 сутрин и 75 вечер...". Но специално при мен се получи два пъти. Важното е, че сега си знаеш, че 75 е ти е много, а 50 малко. Между другото по повод на самодозирането, когато става въпрос за минимални разлики в дозировките някои ендокринолози дават зелена светлина сам да решиш при коя доза се чувстваш по-добре, в това число и Тодорова, която според мен е много добър специалист.
Гане, когато имаш заболяването отдавна и минеш през предозиране, започваш да взимаш нещата в свои ръце. Аз лично последния път на своя глава намалявах дозата неколкократно, въпреки, че ме убеждаваха да я задържа още няколко седмици. Последствието е, че накрая се оказах права и бях предозирана, но по-малко от първия път. Та така..