Май всички сте пациентки на д-р Тодорова?!
Това, което пишете, че няма никакъв ефект от лечение с Л-тироксин и Лимфомиозот леко ме притесни...
За съжаление, аз една съм от тези, при които въпросното лечение не даде абсолютно никакъв резултат. В продължение на месеци сутрин се събуждах с единствената мисъл колко много лекарства трябва да изпия и каква е тяхната последователност. След поредния експеримент с Преднизолон, ми беше предложена имуномодулираща терапия, с изричната забележка, че това е възможно най-НЕефективният метод за въздействие върху антителата. В този момент се почувствах като поредната опитна мишка, върху която се изпробват "чудесата" на "напредналата" медицина.
Няколко месеца по-късно, след горещите препоръки за вливания, пия единствено и само Еутирокс. Не съм си правила изследвания, но е факт, че се чувствам много по-добре от периода, в който уж се лекувах. Не, че се гордея от себе си в момента, но просто осъзнах в какъв омагьосан кръг попадам, без никаква гаранция, че някога ще изляза от него. И освен това - не мога да приема, че за всички лечението може да бъде едно и също до степен и на дозите дори. Въпреки еднаквата диагноза, всеки организъм е различен, което от своя страна изисква индивидуален подход при терапията, какъвто очевидно в случая липсва.