момичета,направих нещо на своя глава,сама си вдигнах дозата на елтероксина
незнам правилно или не,но докато чакам за този прословут преглед,ще мине много време.А как да зъна на д-р Тодорова ,като тя дори не ме е виждала,аз пия 50мг
направих ги на 75мг.ognyanaти как го сваляш това ТСХ,с какви дози
а по въпроса със селена,пих го години наред без прекъсване ,заедно с алое ,но антителата не мръднаха.
Ще ти предам буквално това, което ми е казала лекарката.
Отидох при нея за трети път защото при едни нови изследвания ТСХ ми се беше качило на 3,7. Назначи ми л-тироксин 25. При контролното изследване след месец, ТСХ беше паднало на 2,3.
Каза ми така - приемаш тази доза, в месеца, от който планирате бременност, започваш да приемаш л-тироксин 50.
Обаче - при контролното ми изследване след втория месец на прием на л-тироксин 25/еутирокс, гадното ТСХ, се беше покачило на 2,9. Значи, мисля си аз, налага се нова корекция на дозата.
Още не съм провела консултацията. Така или иначе минах на 50, защото вече планираме. След консултацията ще споделя отново какво се е случило. Само че това не ти е от полза, навлизаме в "Моля, не си обменяйте диагнозите..." Трябва ти консултация с ендокринолог! От къде си? Ако можеш да организираш пътуване до София, обади се по телефона на д-р Тодорова и се разбери с нея кога да отидеш, въпреки че нямаш записан час (при спешни случаи приема без час, но с уговорка). Телефонът мога да ти го изпратя, ако го нямаш. А моята консултация я планирам в средата на октомври, за теб е късно.