0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

izbor pola na bebeto
« -: Октомври 16, 2007, 14:56:14 pm »
Zdraveite za parvi pat pi6a v tozi sait i bih iskala da mi pomognete ...bih iskala da znam ako njakoi ima predstava kak moze da se napravi taka 4e da se izbere pola na bebeto o6te predi da si zabremenjala....njakoi kazvat s njakakva dieta,..spored denja v koito 6te ima6 polov kontakt...moljavi tai kato mnogo iskam da imam mom4e....imam si momi4entse a iskam i mom4e..blagodarja
Re: izbor pola na bebeto
« Отговор #1 -: Октомври 16, 2007, 14:58:31 pm »
 :ask:
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #2 -: Октомври 16, 2007, 15:03:00 pm »
 :balk_144:

Тъжно....
Да ти имам проблема, момиче!!
Само ако прочетеш малко из форума и разбереш тематиката му, ще се се радваш че имаш такъв дерт.

Успех все пак.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #3 -: Октомври 16, 2007, 15:05:37 pm »
Пола на бебето не зависи от деня в който имаш полов контакт ;) Пола на бебето зависи от сперматозоида на мъжът ти. За съжаление, не може да ги отсееш и да си избереш сама полът на бебето ти. Бях чела някъде че може да повлияеш с храна, ама не вярвам на всичко което прочета, също зависи и от киселиността на средата, но по-добре и на топа не разчитай, че най-много да убиеш сперматозоидите ;)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън