0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: лапароскопия
« Отговор #60 -: Октомври 26, 2007, 10:35:09 am »
Момичета , благодаря ви за отговорите;-))
Krassita, би ли ми казала след коремната колко време се лежи в болница и горе долу за колко се възстановяваш?

Аз също мисля, че коремната е по-добре в това отношение - всичко виждат и всичко чистят. Има много момичета, на които още месец след лапароскопията им се появяват нови кисти, а за след коремна не съм чувала... може и да греша. Аз лежах в болницата само 4 дни, но едва се придвижих до колата като ме изписаха. После още поне 2 седмици бях трудно подвижна. Като цяло ти дават един месец болнични и според мен най-добрия вариант е да си се възползваш от тях. Аз започнах работа 20 дни след операцията и все още не се чувствах добре, а след няколко дни дори раната ми се възпали заради търкането в дрехите и замърсяването. Въпреки това ти пожелавам да се отървеш само с лапароскопия, но и после всичко да е наред! Ако имаш други въпроси, питай! Успех!

*
« Отговор #61 -: Октомври 26, 2007, 10:57:43 am »
По принцип доколкото аз знам винаги при лапаро трябва да те предупредят,че ако стане нещо извънредно може да се премине към коремна операция,аз също съм оперирана от Попов и той ми го каза също!
*
« Отговор #62 -: Октомври 26, 2007, 13:07:28 pm »
винаги те предупреждават! за д-р попов - на мене ми го препоръчаха много хора- момичета от форума и ДРУГИ ЛЕКАРИ ( единият е от военна мед.академия). много е добър наистина! незнам дали е по добре коремната операция , защото и при лапарото се вижда всичко и каквото видят -сраствания и др. пак ги махат
дано да не се появят гадните кисти! :balk_144:
*
« Отговор #63 -: Октомври 26, 2007, 13:11:14 pm »
 Има много момичета, на които още месец след лапароскопията им се появяват нови кисти, а за след коремна не съм чувала... може и да греша.[/quote]

мисля че това зависи от това дали си започнал лечелие или не! мисля , че кистите се появяват ако не се започне веднага лечение!
« Отговор #64 -: Октомври 26, 2007, 14:10:58 pm »
Има много момичета, на които още месец след лапароскопията им се появяват нови кисти, а за след коремна не съм чувала... може и да греша.

мисля че това зависи от това дали си започнал лечелие или не! мисля , че кистите се появяват ако не се започне веднага лечение!
[/quote]
Съгласна съм. Моя случай е такъв.И то р защото ми върнаха протокола първия път!