Здравеите,
аз имам цветна сникма и ми откриха проблем на една от тръбите ...пожелаха да ми превят лапароскопия но аз не искам много съм скептично настроена, та тази операция е само за да ти прегледат органите тя не лекува ами ако още нещо ми увредят??
Здравеите на всички,аз съм нова тук и много объркана от всичко,от унижение и нехаиство а аз просто искам детенце... презмного неща минах много пари похарчих и сега съм отново отначало, защото нямаме детенце. хормонално нямам проблем(поне това казват) но имам проблем с едната тръба..другата е добре..пих клостилбегит има6е овулация но няма бременност,откривах ову от домашните тестове...пих го само 3 месеца,мога ли пове4е...нямам кисти всичко друго мие наред..с мажа ми също..в софия искат само пари за какво ли не последно искаха да ми правят лапароскопия да ми гледали органите...побърквам се
Значи имам няколко въпроса:
- от колко години се бориш за бебе?
- при кого си ходила в София? Клиника по стерилитет?
- на кой ден и къде си си изследвала хормоните?
- кой ти е препоръчал лапаро?
Сега няколко коментара:
- ако наистина искаш бебе, и (както разбирам) е минало доста време без резултат, е крайно време да се обърнеш към клиника по стерилитет. В зависимост от това, къде живееш имаш избор между Варна и София, като в София имаш избор между клиниките на д-р Владимиров, д-р Стаменов или клиниката на Щерев.
- казваш в София навсякъде искат пари. За съжаление е така, но нямаме избор (и не е само в София). Това се получава, защото от една страна клиниките по стерилитет са частни, а от друга - Здравната Каса поема малко неща от изследванията, от които ние се нуждаем.
- Лапарото не хапе
, има много момичета, които са преминали през него, и в някои случаи е единствения начин за диагностициране на проблема "защо не става", така че не се страхувай от него.
В края на краищата, най-важното е да си намериш лекар, на който да се довериш, и с когото да се пребориш за заветното бебе.
Хайде късмет