0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: бременност и домашен любимец
« Отговор #40 -: Януари 18, 2011, 19:08:23 pm »
Тук ли ще пишем за домашни любимци и бебета?
Ние вече сме с бебе и куче, а сме в нашите и те имат куче, та е весело :).

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #41 -: Януари 26, 2011, 18:02:33 pm »
Аз съм луда на тема котки, но ако има къде бих махнала котката за 9 месеца. Проблемът е не толкова в токсоплазмозата. Тя се изследва, а в алергиите, които могат да възникнат при бебето и ако детето ви се окаже алергично към котки, тогава какво правим? Защото аз съм живяла 40 години без бебе, но без котка не мога.
*
« Отговор #42 -: Януари 26, 2011, 18:11:58 pm »
Ние сме с две котки в къщи не ги махнахме докато бях бременна и после също просто докато беше бебе нямаше контакт с тях а сега горките само докато я видят и бягат като хлебарки да се крият така че пак нямат контакт с детето  :P
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #43 -: Януари 26, 2011, 19:05:47 pm »
enigmata

« Отговор #44 -: Март 15, 2011, 20:33:40 pm »
Момичета ,чета,чета за кучета и котки разбрах osi_9 ,но освен куче имаме и папагал ,понеже живеем в къща нашата стая е голяма и той живее с нас (в стаята )не ми е извесно да е ваксиниран когато го купувахме преди 4 години и незнам какво да правим,не ми се иска да го местя  или да го давам :balk_145: ,ако някой има понятие моля да сподели
« Отговор #45 -: Март 15, 2011, 21:29:13 pm »
БЕЙБ,и аз си имам куче,коте и папагал,но честно да ти кажа,папагала най-малко ме притеснява.Вярно е,че те не се ваксинират,но не мърадт абсолютно никъде от клетката.Просто няма как да пипнем нещо от пернатите си любимци.Че то ако тръгнем да се пазим от всички животинки,ами да внимаваме и някоя мравка да не ни полази,че не се знае къде е ходила ;) Моята гинеколкожка от ЖК също смята,че домашните любимци не пречат при бременност.Та папагала дори няма и козина,която евентуално да подразни някоя алергия :)
[/url]
*
« Отговор #46 -: Март 15, 2011, 21:46:06 pm »
Ето една статия, която ще ви е от полза:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=1124
*
« Отговор #47 -: Март 16, 2011, 14:25:47 pm »

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #48 -: Март 16, 2011, 19:50:36 pm »
Благодаря ти,Краси така се бях притеснила за душичката ми.... :bighug:
« Отговор #49 -: Март 21, 2011, 16:15:27 pm »
Моята сестра има куче,канарче,риби и доскоро декоративен заек и си има едно 6годишно момиченце и едно 7 месечно бебе живи и здрави :) Факт  :D
:)))
« Отговор #50 -: Април 14, 2011, 22:08:10 pm »
Момичета, здравейте :)
Ние също работим за бебче  :bed: :bed: :bed: :bed: :bed: :bed: :bed:
Имам си едно "малко" коте, много си го обичам, но със сигурност ще го пратя при майка ми, детенцето ми ще бъде над всичко!
Само дано всичко да е наред  :roll:
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=ivi_02][/url]