Аничка,относно Св. София: аз много се впечатлих от отношението на персонала, като цяло /сестри, санитарки, и докторки, защото освен с Мазнейкова, контактувах и с една млада док, мисля че Богданова беше/. Всички са много мили и отзивчиви, например една сестра обу чорапите на жена от моята стая и каза "ние за това сме тук и като сме мили, по-бързо ще оздравеете" Много е показателно, нали. Предполагам, че са и добре платени.
Другото положително е че бяхме по 3 в стая, а някъде са по 2 легла. Всяка стая е с баня, всичко е ново, чисто, като в хотел си.
Да, някои ще ме репликират, че не това е важното, но не е и за подценяване. Единствената болница, в която преди съм била е АГ Русе - ами тук мизерията е ОГРОМНА. Беше ме гнус да отида в тоалетната, която е една на етажа.
Не зная със сигурност разполагат ли с кувьози в Св. София, предполагам.
Аз все още не съм решила къде ще раждам. Имам време, дано да устискам!
Нивеар,как ще е рано бе? Че ФМ се прави в 16 - 18г.с. и третата фетална ехокардиография (диагноза на сърдечни аномалии на плода) се прави към 24та, мисля. Когато го прочетеш, сигурно вече ще си минала, но сподели.
Благодаря ти за пожеланията.Марми,Какво да ти кажа за повръщането? Аз и с първата и с настоящата бременност си повръщам постоянно. Навсякъде и по улиците и в колата - в найлоново пликче де. В някои дни - по 3-4 пъти, сутрин на гладно - също. Даже снощи направих една стомашна криза с адски болки и 10на повръщания от 6ч до към 12ч.
Но при мен е, защото по начало си имам проблеми със стомаха хронични. С подобни кризи са ме вкарвали в спешното на системи. Преглеждали са ме какви ли не доктори от Варна - ми не могат да установят от какво е.
Но всичко се преживява! Ще издаяним и ще оцелеем някак!!!
Важното е да запазим бебнцата в нас до финала
здравичкиП.П. Хей, не е оплакване, а просто споделяне.