0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Да си споделя и да ви дам малко кураж
« Отговор #100 -: Октомври 15, 2007, 11:24:14 am »
Честито, Перла! Много щастие, лека бременност и здрав бебок!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #101 -: Октомври 16, 2007, 09:37:36 am »
Честито за огромния успех! :D

Лека и безпроблемна бременност ти желая! :D
*
« Отговор #102 -: Октомври 16, 2007, 09:45:00 am »
Честито и от мен! Въпреки, че не пиша често, не пропускам да проверявам кой докъде е стигнал и да съпреживявам тези така приятни емоции. Чувствам те близка, не само защото и аз съм от Добрич и сме почти наборки, ами защото и аз така бях решила да не се отказвам лесно. Сега прочетох, че и ти се кръстила със закъснение на тези години :D., същото направих и аз и ми беше много приятно и спокойно.
Напълно си заслужила сега да се радваш и да се наслаждаваш на всичко, което те очаква! Стискам палци всичко да е наред докрая и много, много се радвам за теб!

Ееееехххх Мар_го, навремето а3 четях твоята история и си давах кураж :D, ти беше тогава почти единствената успяла от ин витро и то след няколко опита. Много прегръдки.

Бени, ще видя дали а3 твоя тел.нр па3я :oops:, ноооо имам от кой да го в3ема и ще се чуем :wink:

Много ви благодаря момичета и много късмет ви желая.
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #103 -: Октомври 16, 2007, 10:33:37 am »
Честито мила perla. Когато четях очите ми се насълзиха и съпреживях цялата ти борба. Браво на теб, ти наистина си един много силен човек и пример, че когато някой иска много силно нещо и не спира да се бори, цялата вселена му помага, за да го постигне. Лека и много щастлива бременност.  :D

*
« Отговор #104 -: Октомври 19, 2007, 04:35:03 am »
Още веднъж честито Перличке - много много се радвам за теб и дано всичко да е безпроблемно до края - леко раждане и много щастие.
Напоследък такива теми са любимото ми четиво. Дано да има повече и ако може да са по-кратки  :wink: .
*
« Отговор #105 -: Октомври 19, 2007, 19:45:34 pm »
Много тъжна и трогателна история!

Перла, пожелавам ти много късмет и един невероятно щастлив край!

« Отговор #106 -: Октомври 20, 2007, 15:49:54 pm »
Перла, все още със сълзи на очи искам да ти пожелая много, много щастие и повече никакви проблеми

« Отговор #107 -: Октомври 20, 2007, 15:55:21 pm »
...и разбира се едно прекрасно бебенце (като моето, което избърза да изпрати постинга)  :lol: Безкрайна любов желая на цялото ти семейство  :cuddle: :love: