0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

много странно
« -: Октомври 11, 2007, 10:42:14 am »
Здравейте момичета!Случи ми се нещо много странно-с две мисед съм съвсем в ранни седмици,от цветната ми снимка резултата е хидросалпингс на едната тръба  а другата проходима и силно нагъната.Спермограма и хормони ок.Тъкмо бях решила този месец да си уговоря лапароскопия когато ми дойде със закъснение от 2 дни.Първия ден ми вървя по слабо от друг път и на втория почти спря.Усъмних се и направих тест-имаше бледа втора линия.Още два други...Работата е там че сутринта бт ми беше 36,6.Как мислите нямам шанс нали при тази бт? :?
*
Re: много странно
« Отговор #1 -: Октомври 11, 2007, 10:46:20 am »
А как е била БТ преди това?
Хубаво е че има положителен тест, ама малко притеснително :(
Дано всичко се подреди както трябва! Успех

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #2 -: Октомври 11, 2007, 10:51:04 am »
Не съм я мерила редовно преди това.Страхувам се че всичко се повтаря на ново.Лекарката ми каза да започна дуфастон и ...да чакам :(
*
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2007, 10:58:04 am »
Ако БТ е измерена в устата 36.6 си е много добра температура.
Пий дуфастона, а аз ще стсикам палци. Всъщност може да направиш кръвен тес през два дена, за да се види какво става с ЧХГ - ако нараства - значи всичко е наред. Ако обаче кървенето продължи май е добре пак да идеш на преглед!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2007, 11:01:39 am »
Не не е в устата,а кървене нямам от вчера.Пуснах си го хормона вчера ,но резултата чак утре.Така е в провинцията.
*
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2007, 11:06:12 am »
Стискам ти силно плаци. Успех

« Отговор #6 -: Октомври 11, 2007, 11:12:09 am »
Благодаря!И на теб успех!
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #7 -: Октомври 11, 2007, 13:47:54 pm »
и на мен ми се е случвало да видя бледа 2-ра линия, но бременност да няма. просто всичко зависи от теста. и според мен трябва да видиш какво е положението с кръвен тест.
:crossfingers: късмет
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
« Отговор #8 -: Октомври 11, 2007, 15:29:06 pm »
Много е вероятно да има бременност
Успех
« Отговор #9 -: Октомври 11, 2007, 15:47:25 pm »
И трите теста бяха шуър чек.Как мислите дали от хидросалпингса ми се случва всичко това-ще ми е за трети път вече.Аз си мислех че въобще не може да се случи забременяване при наличие на такъв проблем в тръбата.Уж изчетох всичко...
*
« Отговор #10 -: Октомври 11, 2007, 22:42:17 pm »
kaili, не се отчайвай преди да си разбрала! На мен ми изглежда супер, това че си спряла да кървиш и да си е една нормална бременност.
Пиши като вземеш резултатите!
« Отговор #11 -: Октомври 12, 2007, 11:46:46 am »
Кайли, какво става с теб? Защо не пишеш как си? Пожелавам ти да е бременност!
*
« Отговор #12 -: Октомври 12, 2007, 11:54:12 am »
Не искам да те отчайвам, но дори и да има имплантиране, хидросалпинксите пропускат течност, която отмива ембриона и е отровна за него. Дано да имаш късмет.

[/url]
« Отговор #13 -: Октомври 12, 2007, 13:32:07 pm »
Здравейте!Ми днес пак бт е 36,6.Но пък кървене няма само от време навреме някакво съвсем бледо кафяво течение.Кръвния ще взема след 16 часа-много тъпо щото трябва да направя още един -така де зависи от резултата,а той ще стане може би чак в сряда :(.Знам че е глупаво но надеждата...
*
« Отговор #14 -: Октомври 12, 2007, 15:56:28 pm »
И после да пишеш :crossfingers:
« Отговор #15 -: Октомври 12, 2007, 18:35:08 pm »
Ми резултата от кръвния е 68,10mU/ml.Сега трябва да го повторя но чак във вторник,а резултата в сряда.Чак ми се плаче от нерви.До тогава може и всичко да е свършило ще ходя в понеделник да ме видят.Благодаря на всички и успех и на вас момичета
« Отговор #16 -: Октомври 12, 2007, 18:45:20 pm »
Миналия път си ми дойде съвсем нормално ,на датата,и ми вървя 3 дни както винаги.дори не се усъмних че е бременност.Едва когато забелязах-около седмица и пол. след МЦ-че имам кафеникаво зацапване което не спира направих тест и беше +.Тогава чхг ми беше 1260 някъде.Започнаха болки ,кървенето се усили и всички се съмняваха за изв. маточна.Завърши с кюртаж след няколко дни-ненужен щото въобще не беше стигнало до матката :(.Сега поне знам кво ще се случи.Извинявайте че ви занимавам,просто
« Отговор #17 -: Октомври 12, 2007, 18:58:15 pm »
Стискам палци всичко да е ок!
*
« Отговор #18 -: Октомври 12, 2007, 19:04:09 pm »
Кали, следи си ЧХГ-то за сега. Мися, че още е рано за да видите нещо. След като няма кървене има шанс за успех и аз ти го пожелавам.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #19 -: Октомври 12, 2007, 19:15:19 pm »
Хидросалпингса е виновен!
Дано го "излъжете" този път!
Късмет! yahoo_17

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com