Здравейте момичета,
първо искам да кажа, че това което съм написала не е лъжа както ме обвиниха някои от вас.
И второ искам да спестя ако мога на някой болката която изживяхме ние.
Преди 6 месеца сестра ми се съмняваше че не може да забременее и се обърнахме към КИРМ
изготви се програма по която да се работи и докато чакахме цикъла да дойде и да почнем
изследванията разбрахме 4е е бременна. Тя беше доволана от клиниката и реши да остане там да
проследяват бременноста и. Оказа се че е с близнаци двойна радост. Всичко се развиваше добре
според д-р Емин (който така и не успя да ни каже дали са двуяйчни или еднояйчни близнаците) докато
не почна кървенето. То почна така прокърви малко тичаме на преглед
"о не се притеснявайте всияко е ок случват се такива неща"
всеки път му бяха думите. И ние се разбира се вярваме. Сестра ми искаше да направим изследване на амниотична
течност той ни посъветва не много е опасно както разбрахме в последствие се окза не е вярно а просто е било
наложително да се направи. Тя ходеше на 2 седмици и всичко беше "добре просто идеално", докато една ве4ер тя не
прокърви обилно веднага я приха в болница аз се обадих на доктор Емин беше 7 вечера той все ми затваряше, но аз
бях
опорита накрая се обади и ми каза че няма да може да дойде,а всеки път казваше когато има нужда да се обадим ще се
отзове. На други ден зет ми ходи да говори с него и той след 2 дена отишъл да види сестра ми предледал я за пореден
път на видеозон и пак всичко било "идеално". Да ама не иделната бременност според Д-р Емин се оказа не само не
идеална а опасна за живота и. Доц. Божинова открива няколко дена след това че сестра ми е с "хидрамнион" прекалено
много амниотична течност има опасност да и се спука пичкония мехур или да настъпи преждевременно раждане. Което
не закъсня разбрахме за това в петък и загубихме децата в неделя. Спасиха и живота след тежкия кръвоизлив докторите
за което съм и много благодарна, а д-р Емин само гледаше от страни просто гледаше накрая дойде при нея и с цялата
си наглост и каза че той няма вина защтото това не се е виждало. Аз лично се срешнах с над 10-тина лекари в ноща,
а и
след това и всеки ме питаше: "Кой е следил тази жена, защо не сте били уведомени за този хидрамнион, тя можеше да
умре, как така доктора не го е видял, това се вижда"
Аз също се питам как така Д-р Емин не го видя?
Как така и рискува живота и?
И как така я остави да загуби 2 бебенца в 22 седмица?
Желая Ви успех, желя Ви лесно раждане и моя съвет намерете си доктор който не само ще Ви наблюдава
през цялото време, но ще бъде до Вас и в най-важния ден. Повярвайте ми аз съм минала през родилна зала и
съм много много благодарна на лекаря който беше до мен 9 месеца и след това в деня на раждането.
Пак казвам нямам за цел да говоря лъжи просто разказах това което преживя милата ми сестра. Мъката и е
огромна и безгранична тя всеки ден страда и не знам кога ще успее поне за миг да не е нещастна и всичко
това от една идеална от една следена бременност от многото иследвания. Но болката е само за нея не за д-р
Емин той не смята че има вина, но за мен и за всички лекари запознати със случая всеки казва вина има лекаря
следил бременноста.