0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Искахте да Ви разкажа
« -: Октомври 11, 2007, 09:54:07 am »
Здравейте момичета,
първо искам да кажа, че това което съм написала не е лъжа както ме обвиниха някои от вас.
И второ искам да спестя ако мога на някой болката която изживяхме ние.
Преди 6 месеца сестра ми се съмняваше че не може да забременее и се обърнахме към КИРМ
изготви се програма по която да се работи и докато чакахме цикъла да дойде и да почнем
изследванията разбрахме 4е е бременна. Тя беше доволана от клиниката и реши да остане там да
проследяват бременноста и. Оказа се че е с близнаци двойна радост. Всичко се развиваше добре
според д-р Емин (който така и не успя да ни каже дали са двуяйчни или еднояйчни близнаците) докато
не почна кървенето. То почна така прокърви малко тичаме на преглед
"о не се притеснявайте всияко е ок случват се такива неща"
всеки път му бяха думите. И ние се разбира се вярваме. Сестра ми искаше да направим изследване на амниотична
течност той ни посъветва не много е опасно както разбрахме в последствие се окза не е вярно а просто е било
 наложително да се направи. Тя ходеше на 2 седмици и всичко беше "добре просто идеално", докато една ве4ер тя не
 прокърви обилно веднага я приха в болница аз се обадих на доктор Емин беше 7 вечера той все ми затваряше, но аз
бях
опорита накрая се обади и ми каза че няма да може да дойде,а всеки път казваше когато има нужда да се обадим ще се
отзове. На други ден зет ми ходи да говори с него и той след 2 дена отишъл да види сестра ми предледал я за пореден
 път на видеозон и пак всичко било "идеално". Да ама не иделната бременност според Д-р Емин се оказа не само не
идеална а опасна за живота и. Доц. Божинова открива няколко дена след това че сестра ми е с "хидрамнион" прекалено
 много амниотична течност има опасност да и се спука пичкония мехур или да настъпи преждевременно раждане. Което
не закъсня разбрахме за това в петък и загубихме децата в неделя. Спасиха и живота след тежкия кръвоизлив докторите
 за което съм и много благодарна, а д-р Емин само гледаше от страни просто гледаше накрая дойде при нея и с цялата
си наглост и каза че той няма вина защтото това не се е виждало. Аз лично се срешнах с над 10-тина лекари в ноща,
а и
след това и всеки ме питаше: "Кой е следил тази жена, защо не сте били уведомени за този хидрамнион, тя можеше да
 умре, как така доктора не го е видял, това се вижда"
Аз също се питам как така Д-р Емин не го видя?
Как така и рискува живота и?
И как така я остави да загуби 2 бебенца в 22 седмица?
Желая Ви успех, желя Ви лесно раждане и моя съвет намерете си доктор който не само ще Ви наблюдава
през цялото време, но ще бъде до Вас и в най-важния ден. Повярвайте ми аз съм минала през родилна зала и
съм много много благодарна на лекаря който беше до мен 9 месеца и след това в деня на раждането.
Пак казвам нямам за цел да говоря лъжи просто разказах това което преживя милата ми сестра. Мъката и е
 огромна и безгранична тя всеки ден страда и не знам кога ще успее поне за миг да не е нещастна и всичко
това от една идеална от една следена бременност от многото иследвания. Но болката е само за нея не за д-р
Емин той не смята че има вина, но за мен и за всички лекари запознати със случая всеки казва вина има лекаря
 следил бременноста.
Re: Искахте да Ви разкажа
« Отговор #1 -: Октомври 11, 2007, 10:03:47 am »
n_rez , благодаря ти , че сподели историята на сестра си с нас!
Изразявам ,моето най-искрено съчуствие към сполетялата ви загуба!

За лекаря , няма да коментирам , всеки сам да си направи изводите!
« Отговор #2 -: Октомври 11, 2007, 10:33:10 am »
n_rez, много съжалявам за това, което се е случило. Дано сестра ти се възстанови бързо и намери сили да продължи напред.
Лошото е, че в този форум се пишат само суперлативите за докторите, а никой не смее да сподели подобна история и дори и да го направи, повечето се нахвърлят срещу него. Радвам се, че си събрала смелост да пишеш за това.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2007, 12:43:23 pm »
  n_rez,искрено съжалявам за необратимата загуба на сестра ти. :(
Много е тежка тази история...непростима е грешката на този доктор...дано сестра ти намери сили и в скоро време поднови борбата!Желая й успех!
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2007, 12:50:31 pm »
И тук да изразя съжалението си  :(
Много тъжна история  :(
Бързо възстановяване на сестра ти!

lb2f
*
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2007, 12:54:38 pm »
Благодаря Ви момичета.
Надявам се да успее да погледне напред.
Но раната е голяма. Болката и е огромна.
Ние всички я подкрепяме дава ме и надежда, но само тя си знае какво и е в душата.
Моля се по-бързо да се съвземе, но има ли съвземане от такава болка.
« Отговор #6 -: Октомври 11, 2007, 13:32:51 pm »
Сигурно никой не се възстановява напълно след такър ужас,но дано да го преживее по - безболезнено, никой не бива да преживява такова нещо...
Не мога да опиша колко ми е мъчно, дано се възстанови по-бързо :(

*
« Отговор #7 -: Октомври 11, 2007, 13:41:39 pm »
Момичета много от ужасите през който мина сестра ми ги спестих, по простата причина, че и тя може би ще го прочете,а не искам отново и отново да го преживява.
*
« Отговор #8 -: Октомври 11, 2007, 13:44:27 pm »
Ужасно е всичко това което е преживяла.
Много късмет й желая и дано скоро се възстанови
и психически и физически!
А ти продължавай да бъдеш нейната опора!

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #9 -: Октомври 11, 2007, 14:02:27 pm »
Съжалявам за това което сте преживяли
Бързо въсановяване
Само не ми стана ясно как хидрамниона ще доведе до спукване на пикочния мехур
Може би имаш предвид на околоплодния мехур
*
« Отговор #10 -: Октомври 11, 2007, 14:07:16 pm »
Аз лично се видях с лекаря който е бил с доц. Божининова при поставянето на диагнозата.
Той ми обясни че околоплодните води да в много голямо количество и притискат пикочния мехур на сестра ми, което крие риск от пукането му. Другия варянт е пукането на околоплодните води на бебетата както се получи и в двата случая нямяше успешен край.
« Отговор #11 -: Октомври 11, 2007, 19:29:29 pm »
много много ми стана тъжно.никой не заслужава да преживее тази болка :(
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #12 -: Октомври 11, 2007, 20:36:17 pm »
 :(
*
« Отговор #13 -: Октомври 11, 2007, 21:46:08 pm »
 n_rez, много ти благодаря, 4е ни предупреди за "загрижеността" на този "лекар"/ ама той сериозно ли е такъв, да не би да е ветиринар...или просто е сънувал 4е е лекар/
пожелавам на сестра ти и на вси4ки около нея бързо възстановяване и преодоляване и само положителни емоции от тук насетне
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #14 -: Октомври 12, 2007, 09:34:49 am »
За този лекар съм чела тук много добри отзиви, но явно... :(
Дори и да е много добър, явно в случая е сгрешил необратимо... все едно важното е ,че лошото се е случило.

*
« Отговор #15 -: Октомври 12, 2007, 09:49:07 am »
Съжалявам 3а случилото се.
Дано сестра ти има сили да превъ3могне мъката.
*
« Отговор #16 -: Октомври 12, 2007, 09:51:28 am »
Момичета благодаря Ви за подкрепата, много сте мили.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #17 -: Октомври 12, 2007, 12:14:40 pm »
n_rez, тъжно и много болезнено. Съжалявам за горчивия ви опит. :?

Към Модераторите:

Предварително се извинявам че пиша това в тази тема, но защо заключихте темата на недоволното момиче от клиниката на Д-р Стаменов? Недоволни винаги ще има, пък и тона не беше нито циничен, нито груб! Подобни критики и мнения само биха помогнали за подобряване качеството на обслужване!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #18 -: Октомври 12, 2007, 13:05:02 pm »
Към Модераторите:

Предварително се извинявам че пиша това в тази тема, но защо заключихте темата на недоволното момиче от клиниката на Д-р Стаменов? Недоволни винаги ще има, пък и тона не беше нито циничен, нито груб! Подобни критики и мнения само биха помогнали за подобряване качеството на обслужване!

И аз изпаднах в недоумение по същия повод!
« Отговор #19 -: Октомври 12, 2007, 13:28:21 pm »
n_rez, тъжно и много болезнено. Съжалявам за горчивия ви опит. :?

Към Модераторите:

И аз бих искала да попитам същото. Нали това не е рекламен форум? Нали е форум за мнения, в който всички си помагаме?