0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на yumi
« Отговор #40 -: Ноември 14, 2007, 11:50:04 am »
при нас малко са объркани нещата един месец ми следяха О и доктора каза, че има фоликул 9 милиметра след 2 дена каза че нямам О правихме спермограма каза че ще има нужда от малко стимулиране 1 месец мъжа ми пи трибестан провирон и герикабс след което нова спермограма която се оказа с по ниски стойности от предишната при положение че се пиха лекарства. И затова аз престанах да ходя по лекари сега ще опитаме известно време така ако не се получи ще му мислим пък и не ми се видя много нормално след лечение да има влошаване. при втората спермограма док каза, че спермограмата е 50 на 50 какво да разбирам аз от това. Извинявам се скъпа че и тебе те занимавам с моите проблеми но наистина много се обърках :(
« Отговор #41 -: Ноември 14, 2007, 12:03:15 pm »
смени си доктора като не ти отговаря на въпросите логично,тъй че да го разбереш...аз така вече два пъти смених лекари за тези три години(като имаш предвид,че единия е бил специалист по репродукривна медицина)..
иначе,няма от какво да се притесняваш засега,не е минало достатъчно време,че да се говори,че има проблем(*още повече че не се доверяваш на 100% на думите на доктора)!моя съвет е изчакай,няколко месеца(аз така направих както ти писах след първата и след втората година опити,отидохме на лекар,правихме хормони,спермограми..после решавах всеки път да изчакам още една година :oops:,за другите изследвания като цветна снимка,лапароскопия и т.н.) и след това ако няма резултат иди пак на лекар ,за твое спокойствие,но иди при някой друг(ако се съмняваш в този),за да чуеш и второ мнение :)
дотогава си следи БТ+тесове за ову..може и няколко месеца ако ти се занимава да правиш фоликулометрия..само се старай да си спокойна :D!
може пък след няколко месеца да не се налага да ходиш на лекар,поради preggo!УСПЕХ
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #42 -: Ноември 14, 2007, 12:31:50 pm »
благодаря много мила за сега ще е така само БТ ще следя :bighug:
*
« Отговор #43 -: Ноември 18, 2007, 14:33:43 pm »
здравейте на всички можели някой да ми погледне графиката и да я коментира дали всичко е ок предварително ви багодаря :D
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #44 -: Ноември 18, 2007, 17:40:35 pm »
Графиката е добре.
О предстои, направи тестове за О за да не я изпуснеш

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #45 -: Ноември 20, 2007, 09:08:50 am »
Здравей Девис, тази сутрин БТ е мерена след ставане от леглото за 1 мин. дали може това да е причината за високата стойност?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #46 -: Ноември 21, 2007, 08:10:41 am »
Здравей Девис, тази сутрин БТ е мерена след ставане от леглото за 1 мин. дали може това да е причината за високата стойност?
Ако си станала и после пак полежиш поне 1 час без да мърдаш няма проблем.
БТ е доста висока? Не е много добре.
О не е минала/но може да е днес или утре/
Прави тестове за О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #47 -: Ноември 21, 2007, 09:11:55 am »
има ли място за притеснение с високата стойност на Т какво точно имаш предвид :(
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #48 -: Ноември 22, 2007, 08:04:21 am »
има ли място за притеснение с високата стойност на Т какво точно имаш предвид :(
Не, не се притеснявай.
Нека да минат още 1-2 дена - немога да преценя какво става.
Вие си действайте по въпроса  :D
За сега няма нищо притеснително.

ПП. Когато коментирам всеки ден графиката вмъквам /без да искам/ и по някое предположение , което не е редно и понякога излиза друго.
Съжалявам.
Вие питате - аз отговарям и понякога не постъпвам правилно/изказвайки предположение/.
Имайте в предвид че БТ не показва 100% състоянието и се влияе от много неща.
То дори и УЗ неможе да ти гарантира 100%, че какво остова за БТ?!  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #49 -: Ноември 23, 2007, 07:48:11 am »
здравей знам, че е рано но можели да ми погледнеш графиката О дали е минала предварително ти благодаря
*
« Отговор #50 -: Ноември 23, 2007, 11:04:34 am »
Според мен все още не е минала овулацията :(
Много ти е висока БТ

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #51 -: Ноември 23, 2007, 11:13:11 am »
мила радвам се, че те вижда от доста време те нямаше а какво ще рече това БТ е висока имали място да се притеснявам
*
« Отговор #52 -: Ноември 23, 2007, 11:34:04 am »
Не знам на какво може да се дължи повишена БТ - или по точно не искам да предполагам, че както каза Денис не е редно .... Ама да спрем с лошите неща, че не знаем дали наистина са такива. Пак погледнах и предните ти графики - ами ти си си с висока БТ по принцип. И предният месец си поддържала 36.7 - 36.8 преди овулация - може за твоя организъм това да е нормално.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #53 -: Ноември 23, 2007, 12:15:46 pm »
да и предния месец беше така и О беше на 16 ден а този месец графиката малко се обърка защото на два пъти сутрин ставах за малко от леклото но да се надяваме всичко да е ок :(
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #54 -: Ноември 23, 2007, 17:58:25 pm »
Направи тестове за О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #55 -: Ноември 25, 2007, 08:49:31 am »
здравейте отново можели накой да ми погледне графиката и да я коментира. Предварително ви благодаря
*
« Отговор #56 -: Ноември 26, 2007, 08:02:49 am »
здравей Денис мила ако не те затруднявам би ли ми погледнала графиката
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #57 -: Ноември 26, 2007, 08:04:14 am »
здравейте отново можели накой да ми погледне графиката и да я коментира. Предварително ви благодаря
Ако не си болна, графиката ти показва проблем и е добре да те види лекар

ПП. Проблем, т.е че не е имало О. и че може да е станала киста /но това е само предположение/
Ако имаш възпаление дори и на зъб - това може да повлияе БТ.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #58 -: Ноември 26, 2007, 08:06:27 am »
 :D вчера цял ден ме боля зъб да смятам ли че може да е от това
*
« Отговор #59 -: Ноември 27, 2007, 20:55:06 pm »
здравейте можели някой да коментира и моята графика :(