0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на yumi
« Отговор #20 -: Ноември 07, 2007, 07:40:18 am »
здравейте можели някой да ми каже дали всичко с моята графика е наред до ден два чакам МЦ а Т е 37,10 нормално ли е ? предварително ви благодаря  :lol:
*
« Отговор #21 -: Ноември 07, 2007, 12:56:19 pm »
Не само е нормално, ами и така трябва ;)
Графиката ти е перфектна :)
А дано покачването на БТ продължи 9 месеца;)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #22 -: Ноември 07, 2007, 13:10:44 pm »
мерси мила дано да е така :kiss:
*
« Отговор #23 -: Ноември 08, 2007, 08:13:29 am »
добро утро тази сутрин ми започна МЦ очаквах го ще се надяваме другия месец да стане :(
*
« Отговор #24 -: Ноември 08, 2007, 10:04:53 am »
yumi съжалявам :(

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #25 -: Ноември 12, 2007, 13:23:32 pm »
здравейте знам, че е рано но можели някой да ми погледне графиката и да ми каже дали всичко е ок и кога горе долу да очаквам О
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #26 -: Ноември 12, 2007, 13:39:34 pm »
Да, до тук всичко е наред.
Кога ще има О. никой не може да ти каже.
Дори МЦ да е винаги 28 дена и винаги до сега О. да е била на 14 ден от МЦ - следвщият може да е по-къс или по-дълъг.
Единственият начин да се ПРЕДПОЛОЖИ долу-горе точно е на базата на средната продължителност на МЦ- да се правят тестове за О., да се следи ЦС и да се мери БТ.
С тестовете се предполага кога ще бъде О.
С Бт се доказва, че е имало О. /ако може да се нарече доказателство  :D/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #27 -: Ноември 12, 2007, 14:01:48 pm »
МЕРСИ ЗА СЕГА ЩЕ ЧАКАМЕ И ДРУГО НЕ НИ ОСТАВА  :D
*
« Отговор #28 -: Ноември 13, 2007, 09:27:45 am »
здравейте отново можели мнение след М Т да е 37,00 нормално ли е малко съм притеснена ще се радвам ако ми пишете :(
*
« Отговор #29 -: Ноември 13, 2007, 09:55:12 am »
yumi да не си настинала?
Кървенето винаги ли ти е така краткотрайно (отбелязала си само три дни)?
Нормално ли беше кървенето или различно?
Днес ти е 6-ти ден - не е много нормално БТ да остава така висока. ПО едно и също време ли я мериш?

*
« Отговор #30 -: Ноември 13, 2007, 10:05:31 am »
горе долу по едно и също време между 7,30 и 7,45 не съм настинала а М ми е три дена 4 ден малко зацапва. На какво може да се дължи това покачване  :(
*
« Отговор #31 -: Ноември 13, 2007, 10:16:55 am »
yumi погледнах и предишната ти графика. БТ там е спаднала след менструацията.

Моят съвет е да си купиш един тест за бременност, и утре сутрин ако БТ не е паднала, да го направиш.

*
« Отговор #32 -: Ноември 13, 2007, 10:21:20 am »
добре мила ще го направя не е проблем съмняваш се за бременносттт лииииии :lol: дано да е това ще видим утре сутринта ако пак е висока ще си направя теста
*
« Отговор #33 -: Ноември 13, 2007, 12:00:29 pm »
Съмнявам се за бременност понеже БТ е висока, но това кървене ме тревожи ...
Чакам утре да кажеш какво е станало.

*
« Отговор #34 -: Ноември 14, 2007, 09:51:41 am »
Днеска има понижение на БТ ще чакам мнение, благодаря ви предварително.
*
« Отговор #35 -: Ноември 14, 2007, 09:57:18 am »
Съжалявам че ти дадох надежди :( Трябваше да изчакам с предположенията ... БТ е паднала достатъчно много.
Успех този цикъл!

*
« Отговор #36 -: Ноември 14, 2007, 10:17:18 am »
мерси мила  дано да стане, не че имам много надежди
« Отговор #37 -: Ноември 14, 2007, 10:50:12 am »
аааааа,никакви такива :D!да ги нямаме тия с "нямам много надежди"... :balk_150: !!!!ще СТАНЕ БЕБЕТО,ще видиш ... и при теб и при нас останалите..само,че при всеки по-различно време :oops:,че представяш ли си какво ще стане ако всички (дори да сме само регистрираните в този форум) забременеем в един и същ месец.. :lol: :lol: :lol:;ми то няма да има достатъчно лекари ,които да ни проследяват бременностите.. :D :D :D...затова имай търпение,МОЛЯ ТЕ,без отчайване повече (от един-два дни... )  :balk_21: :balk_21: :balk_21:, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:скоро да видиш  :bfp:  :D
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #38 -: Ноември 14, 2007, 11:03:14 am »
да права си скъпа но вече от година и половина чакаме бяхме и по лекари но там съвсем се депресирах и сега вече зарязахме всичко и ще продължим да чакаме колкото и да е трудно и дано както ти си казала нека скоро всички да видим :bfp:  :D
« Отговор #39 -: Ноември 14, 2007, 11:18:57 am »
yumi,година и половина си е срок,който и лекарите казват че може да не стане бебето.. :D НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ...една приятелка,започнаха опити малко след нас,а тази година лятото забременя(точно две години бяха минали при нея..)
аз чакам три вече..общо взето на около година тръгваме по лекари...уж всичко ок казват"да чакаме"..ама няма,после след една година пак така...докато станаха три години(след един месец ще станат де :oops:)!!!
ВСИЧКИ в този форум ти съчустват и разбират..има хора(ако се разровиш из темите),които ходят по мъките по десет години и повече..важното е -КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ..да имаме поне по един бебок!!! :balk_21:няма да се отчайваш,защото така само си вредиш и губиш ценно време!!казвам го от личен опит :D
« Последна редакция: Ноември 14, 2007, 12:47:00 pm от katia13 »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!