0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Графиката на yumi
« -: Октомври 10, 2007, 10:16:43 am »
Здравейте, нова съм във форума,  ще се радвам занапред ако пишете мнения за графиката ми :wink:
*
Re: Графиката на yumi
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2007, 10:42:23 am »
Здравейте, от една година правиме опити, но резултат няма в последствие бяхме на лекар, направиха спермограма за която казаха, че е 50 на 50, а при мене казаха, че нямам овулация изписаха ми Клостилбегит от третия ден на МЦ 5 дена по 1, от 16 ден на МЦ  Дуфастон 2х1, а мъжа ми Трибестан 3х1, ще се радвам някой от вас ако ми пише мнение по въпроса, дали това е правилното лечение, да продължаваме с това лечение или да се остави  ще се радвам ако получя отговор от вас.
*
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2007, 13:05:08 pm »
Нанасяй си данните за БТ, за да можем да обсъждаме графиката ти ;)
Сега по другите въпроси.
Според мен първо трябва да оправите спермограмата и тогава да минаваш към стимулация. Какво значи 50 на 50, напиши тук стойностите (или във подфорумът за мъжки стерилитет) на спермограмата за да ги коментираме? И все пка смятам че е по-добре първо именно тя да се подобри.
Как установиха липсата на овулация при теб?
Имаш ли правена цветна снимка?
Задай си тези въпроси в подфорумът „Опити за забременяване”, че тук в графиките, много малко хора ще ти отговорят

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #3 -: Октомври 22, 2007, 12:02:37 pm »
Здравей Денис, би ли ми погледнала графиката дали е нормално всичко.
*
« Отговор #4 -: Октомври 22, 2007, 12:44:43 pm »
Не съм Денис, ама да отговоря ;)
Графиката ти е добра. От цервикалната слуз и стойностите на БТ, според мен, може да се каже че овулацията предстои - може би тази вечер или следващите няколко дена.

Почна ли Клостилбегита?

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #5 -: Октомври 22, 2007, 15:22:27 pm »
Прекъснах всичко вече не пия нищо в момента, нито пък мъжа ми.
*
« Отговор #6 -: Октомври 22, 2007, 15:32:01 pm »
Ти добре ...., че този клостилбегит не се пие току така. Ама при мъжът ти защо сте спрели лечението, щом спермограмата не е чак толкова добра?

*
« Отговор #7 -: Октомври 22, 2007, 20:53:43 pm »
byaha mu izpisali tribestan 3x2 neznam dali da ne go po4ne pak malko sim obirkana za6toto predi  da pocne lekarstva spermogramata be6e s edni pokazateli edin mesets pi proviron tribestan i gerikaps i se napravi nova spemoggarama i vmesto da ima podobrenie izleze ce e po loja zatova ne6to ne mi vdihna doverie i spryahme vsicko
*
« Отговор #8 -: Октомври 23, 2007, 09:04:34 am »
yumi това което пишеш наистина е странно.
Важно е обаче къде правихте спермограмата и двата пъти!
Май Ви трябва спешна консултация с урулог.

*
« Отговор #9 -: Октомври 23, 2007, 14:26:34 pm »
здравей отново мила ние спермограмата я правихме в Хасково в лаборатория а за уролог можели да ми кажеш по точно какво имаш предвид
*
« Отговор #10 -: Октомври 24, 2007, 09:30:06 am »
Здравейте, дали някой може да ми каментира графиката, защото от три дена БТ е 36.70 дали това е нормално
*
« Отговор #11 -: Октомври 24, 2007, 09:42:06 am »
Ами не е нормално след приема на лекарствата спермограмата да се влошава. Напиши показателите които сте изследвали и стойностите на двете спермограми в подфорума „Стерилитет при мъжа”, за да можем да коментираме по-точно.
Консултация с урулог е добре да се направи, щом не е добра спермограмата и щом след лечението не се подобрява, а влошава.
Пловдив не Ви е далче, направете една спермограма при д-р Даскалова - нека и тя да си каже мнението, а и много добре разяснява всеки показател след това.

Видях графиката ти. Според мен все още няма овулация, но евентуално тази вечер :) може и това да стане. Успех!

*
« Отговор #12 -: Октомври 24, 2007, 10:21:40 am »
мерси скъпа дано защото малко ме притесни това три дена да се задържа температурата но дано да стане
« Отговор #13 -: Октомври 27, 2007, 10:23:00 am »
 :bighug:
« Последна редакция: Октомври 27, 2007, 10:27:43 am от meli_81 »

*
« Отговор #14 -: Октомври 27, 2007, 10:34:19 am »
Здравейте момичета, ако някой си каже мнението относно графиката ми ще се радвам, МЦ ми е 29 днеска е 17 ден от МЦ и Т ми е 37.15 това дали е нормално за 17 ден от МЦ
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #15 -: Октомври 28, 2007, 07:56:16 am »
До тук графиката ти е добре - О според мен е била на 16 ден от МЦ.
Да, нормално е БТ на 17 ден да е 37,15. Нормално е също и малко да спадне БТ след това покачване.
Може би утре БТ пак ще се повиши / ако този спад все пак те притеснява/ :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #16 -: Октомври 28, 2007, 08:59:01 am »
мерси много доста се бях притеснила  :kiss:
*
« Отговор #17 -: Октомври 31, 2007, 15:21:00 pm »
здравейте отново можели някой да ми каже дали при моята графика всичко е наред? предварително ви благодаря :)
*
« Отговор #18 -: Октомври 31, 2007, 15:49:55 pm »
И аз като Денис ще кажа, че графикати ти към момента е перфектна :)
Жалко обаче, не виждам сърчица около 16-ти ден :( Дано си забравила да ги нанесеш.

*
« Отговор #19 -: Октомври 31, 2007, 16:17:22 pm »
не не съм  ги забравила а наистина ги нямаше за съжаление