0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Айде да оставим вече Д-р Стаменов на мира
Да подхванем някои друг :D
Ха така, дайте някой, който наистина да си заслужава критиките!!!
Дано слънчо огрее и моят дом ...
Аз да помоля авторката все пак да оправи заглавието. И да посети неделното училище  :lol:

« Последна редакция: Октомври 11, 2007, 15:39:07 pm от jazzybaby »

lb2f
От две години съм пациентка на д-р Стаменов.Не съм от София. Пътя до началото на София ни е 4 часа, пътуването в града 1 час. За да отида на преглед трябва да отсъствам поне два дни от работа и да намеря кой да ми гледа детето. За инвитро ми трябваха три седмици... Така, че не ми е проблем да чакам един или два часа за преглед!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Мисля, че проблемът на авторката е по-скоро, нека направо да го наречем, проблем с егото.
Къде точно ми е проблемът с егото, когато в 18.00 трябва да съм в Овча купел и искам да знам кога да тръгна, за да мога да мина и през кабинета и да стигна. В 10.00 ли да тръгна, в 12.00 или в 16.00.
При мен проблемът с Владимиров беше, че в 14.00 трябваше да съм при НДК и затова аз си записах час в 12.00. В 13.30 поисках да го отменя или да го преместя за 15.00. Настана суматоха, която така и не разбрах и в 13.45 ме взе като прередих няколко момичета.
Не знам дали имам проблем с егото или не, ама организацията им е много нетрадиционна.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Доктора ме е приемал в 11 часа вечерта, без да предупредя, без да имам час.

Как без да предупредиш?
Той да не живее в клиниката? 8O

Шегичка...
jazzybaby, нищо лично. :D
*
Абе хора, ние чакаме с години да ни се случи чудото, а сега някой го прави на въпрос за няколко часа чакане.аз съм съгласна на палатка да излеза пред клиниката, само и само да успея.Каква е тая дребнавост, когато човек силно желае нещо трябва да има много търпение и воля за да го постигне.Представете си, че сте в някое задръстване в София.Пак се виси с часове......
Мисля, че проблемът на авторката е по-скоро, нека направо да го наречем, проблем с егото.
Къде точно ми е проблемът с егото, когато ...

Тамара, писах не за теб и такива като теб, а за авторката... нали ти не си авторката на темата?
Май много тегава стана обстановката с тая тема. 8O
Абе хора, ние чакаме с години да ни се случи чудото, а сега някой го прави на въпрос за няколко часа чакане.аз съм съгласна на палатка да излеза пред клиниката, само и само да успея.Каква е тая дребнавост, когато човек силно желае нещо трябва да има много търпение и воля за да го постигне.Представете си, че сте в някое задръстване в София.Пак се виси с часове......

Е това и един по-горен пост (lightblue ) съответстваше на част от идеята ми, ама на...
Темата е отключена.
*
Какъв е смисъла от този спор :wink:
*
Приемам лично всяка нападка срещу клиниката и доктора,

Това не са нападки, моми4ето решило да сподели, може би е имала прекалено големи о4аквания за организацията в клиниката,
ако следващия път някой про4ете тази тема преди да отиде в клиниката, ще е подготвен за 4акането, ще е предупредил в работата и няма да се оплаква тук, нали?

защото там приемат лично моите проблеми.

това зна4и ли 4е ти напълно изклю4ваш възможността в тази клиника да не са приели ли4но проблемите на някой друг...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
Всичко било въпрос на добра организация... Ми тогава предлагам в клиниката да се въведе ново правило: всеки преглед да трае не повече от 2,5 мин. Който превиши времето, да бъде автоматично изхвърлян от гинекологичния стол и връщан в чакалнята по без гащи. Така ще има време за всички. Всеки ще влиза точно на секундата на записания си час и няма да се фрустрира задето е загубил от безценното си време.

В допълнение се въвежда и правилото: часове се записват минимум месец предварително. Ама няма "имам странни болки от ляво" или "дойде ми по-рано този месец" или "докторът иска да ме види пак след седмица". Никакви извънредни приеми. Към клиниката ще се зачисли щатна оракулка, до която ще можем да се допитваме какви посещения ще ни се наложат през следващия месец, така че да можем да се записваме предварително.

Звучи ви много гестаповски? Ми аз не виждам друг начин да се приемат 100 човека за 1 ден без да се просрочи времето. Нали искахте професионален МЕНИДЖЪР да се намеси тука? Ми аз макар да не работя като такъв, съм магистър по управление - значи съм професионален мениджър ;)
« Последна редакция: Октомври 15, 2007, 11:33:30 am от Grizkata »
makiyaki, много те моля да не вадиш думите ми от контекста.
Също така те моля да не ми преписваш думи, които нито мисля, нито съм казала.
Изобщо, толкова неадекватен пост не бях сращала скоро...

lb2f
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
Кому са нужни тези дрязги?
В кой свят има само доволни или само недоволни?
Темата ще е полезна като информация, ама не на пациентите, а на клиникиТЕ.
Мога, стига да искам.
Снощи в късните новини , гледах репортаж по БТВ , за  спечелилите от фондация  " Искам бебе".
Там беше засегнат и този проблем , който е много по - глобален.
Пациентите са много.
Записват се месеци , година по-рано.
Клиниките са малко .
Чакаш за първичен преглед , чакаш за фоликолометрия , пътуваш , отсъстваш , имаш проблеми с работодателя....

Аз имам следното виждане за решение ,основните клиники да обучат специалисти ,които да извършват  междинните фоликолометрии  по региони , в големите градове , в клиниките да останат основните процедури , от първичен преглед през пункция до трансфер.
 Не съм наясно дали това е изпълнимо , разбира се .
 Единственото ,което знам е , че много ще облекчи всички ни.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Като идея не е зле, но това ще е подходящо за случаи в които стимулация върви добре, но ако се закучи нещо - месеци наред ще съжалявам че не съм чакала "часове в клиниката", според мен би било добре да се разпредели работата по сектори, ФМ, ХСГ-та, консултации.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Здравейте,
промених името на темата (за 2-ри път), защото от доста време в нея става дума за оптимизации в работата на клиниките по стерилитет като цяло.

Поздрави
*
jazzybaby, извинявай, 4е съм те цитирала,
просто изре4енията, които съм извадила, събудиха у мен въпросите, които съм задала, благодаря ти все пак за отговора
не съм искала да пускам неадекватен пост, за което много се извинявам пак,
но явно и регистрирането в форума ще трябва да се прави след успешно решаване накратък тест за интелигентност, за да няма в бъдеще други неадекватни постове...
 :lol: /шеги4ка, казвам го преди да се е впрегнал още някой.../

Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
Във форума има доста жени, zабременяли в клиники по стерилитет в други страни. ЗаЩо те не се включат, zа да раzкажат как е била органиzацията там?
Написах един път как е органиzирана работата в немска клиника по стерилитет в мамата и като ме нападнаха... Как жените били на конвейр, как нямало индивидуален подход, как искали само да ти вzемат парите... НеЩо, което не е вярно, но на някои така им харесва, прави ги по_специални. Останах с впечатлението, че част от пациентките на Доктора се радват, че новите получават часове след година, че искат Доктора как ли не да "работи само zа тях" и когато "кихнат или тръцнат" тои веднага да ги прегледа.
Раzбира се нужна е по_добра органиzация. Така и Доктора няма да е преуморен и часовете Ще се спаzват горе_долу (винаги има непредвидени спеШни случаи). А и не на последно място, пациентите Ще са повече.