Не знам какво сте се хванали за това кого преглежда и кого не д-р Стаменов… Преценил си е човекът нуждата за всеки един пациент и съм сигурна, че решението му е било напълно обосновано. Аз именно заради такива като вас, реших да не си следя при него бременността, уж да не отнемам от времето на хора които все още се борят със стерилитета, ама явно не е имало полза, защото недоволни винаги ще има. Към това като добавим, че ходя на ЖК при двама различни гинеколога в една и съща болница (веднъж по ЗК, веднъж платен прием) и от двете места чувам различни диагнози и методи на лечение, а кажете ми моля ви се, как да съм спокойна, че съм правилно следена и няма да се допусне грешка?!? Пак едни такива гинеколози (трима на брой), които според вас могат да вършат работата,с която д-р Стаменов се ангажира след като жената е забременяла, ме пращаха на операция, която ако бях приела, щях да загубя бебето си. Та така мили девойки, когато един лекар е извършил дадена процедура, с това съвсем не свършва неговата работа, защото при една такава хиперстимулация като моята и средностатистически гинеколог, незапознат с видовете стимулация и последствията от нея резултатът може да е плачевен (меко казано). От собствен опит го казвам.
Относно комерсиалността при гинеколозите мога само да кажа, че с търсене всичко се намира. Аз така попаднах на д-р Праматаров, който още като заговорихме за изкуствено оплождане ме насочи към друг негов колега, който е специалист в областта. Освен това съм доволна от фоликулометрията при него, която струва само 10 лв! (това е инфо за момичетата, които са в търсене на гинеколог, правещ фоликулометрия). Но дори и пред неговия кабинет си имаше голямо чакане. Успех!