0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

имам проблем с известните лекари които правят инвитро,при всяко отиване на ново място установявам че се държът много надменно ,разочарована съм от Др Стаменов,клиниката му е пълна и не могат да се справят свсички пациентки оставят ни да чакаме с часове 
« Последна редакция: Октомври 15, 2007, 12:41:34 pm от beast »
*
Re: разочарована съм от др Стаменов
« Отговор #1 -: Октомври 09, 2007, 22:36:50 pm »
Не съм пациент на доктора, но съм ходила при други - вярвай ми, почти навсякъде се чака с часове.
*
« Отговор #2 -: Октомври 09, 2007, 22:42:32 pm »
Мда, аз и друг път съм го казвала, това е проблема- има само един д-р Стаменов за цяла България,
това става и с добрите специалисти извън столицата, само един свестен док за цяла южна бг, или за цял пловдив и т.н.
мн е гадни4ко, защо не се появят пове4е свестни доктори и пове4е клиники, за да има време и място за вси4ки пациенти, не е нормално да се записват 4асове от сега за догодина...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #3 -: Октомври 09, 2007, 23:02:08 pm »
имам проблем с известните лекари които правят инвитро,при всяко отиване на ново място установявам че се държът много надменно ,разочарована съм от Др Стаменов,клиниката му е пълна и не могат да се справят свсички пациентки оставят ни да чакаме с часове 
Да се държат надменно не съм забелазала, колкото до чакането, няма как... Ако идеш в ресторант и няма хора значи кухнята е кофти, по-рядък случай цените са високи.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #4 -: Октомври 09, 2007, 23:12:55 pm »
Записваме си час година по рано -добре е да се спазва
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #5 -: Октомври 10, 2007, 00:03:42 am »
Ако си разочарована само чакането - с мехлем да го намажиш.  :wink:

Иначе си права за това, че огромния наплив в даден момент става проблем.   

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #6 -: Октомври 10, 2007, 08:14:03 am »
да и аз мисля, че това е проблем и то не самото чакане, но ми се струва, че и лекарите почват да дават заето, карат на конвейр, нямат достатъчно време да се задълбочат в даден случай и най - накрая това ще се отрази върху успеваемостта на процедурите.
*
« Отговор #7 -: Октомври 10, 2007, 09:00:09 am »
Като прочетох заглавието се зачудих какъв ще е този гаф на Стаменов, та чак тема да се започне... По-редно би било да добавиш, че си разочарована от чакането или организацията в клиниката, а не от самия лекар, защото така човек остава с впечатлението, че нещо лекарят е некадърен.
Аз съм висяла с часове и пред кабинетите на най-оикновени гинеколози (разбирай не специалисти по стерилитет), а като имаш предвид колко са тези, занимаващи се с репродуктивно здраве, си е съвсем нормално да има големи опашки.
« Отговор #8 -: Октомври 10, 2007, 09:23:03 am »

benna, наистина не става ясно дали от надменно отношение на д-р Стаменов към теб си разочарована, или от чакането.Пък и заглавието е доста гръмко след едно посещение, доколкото разбирам.
Да, чакала съм и ще чакам, аз съм избрала този лекар, специално съм дошла от другия край на България само за този преглед.Влизала съм и в 20 часа/при час за 17.30/,неприятно е чакането,да,но не бих заменила лекаря си заради това, и не бих казала, че съм разочарована.
А и целия цикъл на стимулация,пункция,трансфер,после още 15-20 дни си е едно голяяяяямо чакане,така че това е нищожно.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #9 -: Октомври 10, 2007, 09:27:13 am »
имам проблем с известните лекари ... 

Намери си неизвестен такъв  :lol: Може и чакането да си спестиш  :lol:

lb2f
« Отговор #10 -: Октомври 10, 2007, 09:44:27 am »
Мда, аз и друг път съм го казвала, това е проблема- има само един д-р Стаменов за цяла България,
това става и с добрите специалисти извън столицата, само един свестен док за цяла южна бг, или за цял пловдив и т.н.
мн е гадни4ко, защо не се появят пове4е свестни доктори и пове4е клиники, за да има време и място за вси4ки пациенти, не е нормално да се записват 4асове от сега за догодина...
Не е само д-р. Стаменов за цяла България, има и др. добри специалисти, за които се чака с часове, но не с месеци. :lol:
« Последна редакция: Октомври 10, 2007, 09:54:24 am от everton »
*
« Отговор #11 -: Октомври 10, 2007, 09:50:44 am »
Вчера говорих с жена, която от 2002 г. както каза "Вися в чакалнята при доктор Стаменов", и се е отказала защото постоянно я връщал, понеже има много поциентки. Тя се е насочила към друг доктор. Съгласна съм, че доктор Стаменов е спец, но наистина се чака за час месеци наред, а няма гаранция, че ще влезеш, май организацията им куца.

[/url]
« Отговор #12 -: Октомври 10, 2007, 09:56:50 am »
Вчера говорих с жена, която от 2002 г. както каза "Вися в чакалнята при доктор Стаменов", и се е отказала защото постоянно я връщал, понеже има много поциентки. Тя се е насочила към друг доктор. Съгласна съм, че доктор Стаменов е спец, но наистина се чака за час месеци наред, а няма гаранция, че ще влезеш, май организацията им куца.

С това не мога да се съглася! Пациент съм на доктора от доста време и не е имало случай да не ме приеме. Не съм виждала или чувала да връщат пациент с записан час. Налагало се е да чакам по-дълго, но не и да ме върнат.

lb2f
*
« Отговор #13 -: Октомври 10, 2007, 10:00:07 am »
Е нея е връщал и както каза тя за това и се е отказала, плюс две неуспешни инвитрота при него, все пак наплижава 40 г. и времето напредва за нея.

[/url]
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #14 -: Октомври 10, 2007, 10:02:34 am »
Не е само д-р. Стаменов за цяла България, има и др. добри специалисти, за които се чака с часове, но не с месеци. :lol:

Нормално е да се получи така- хора с проблемно забременяване- много, специалисти- малко, даже прекалено малко, броят се на пръстите на едната ръка, не мога да коментирам работата на конкретния доктор, но и в нашия град дори за обикновен гинекологичен преглед се налага да чакаш, па камо ли и с час.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #15 -: Октомври 10, 2007, 10:04:04 am »
Според мен темата е формулирана неправилно... Може би:"Разочарована съм от чакането при д-р Стаменов." Аз честно казано си чакам от сутрин до вечер и не бих сменила д-ра, защото му имам доверие, а то се печели трудно. Обиколила съм почти всички такива клиники и навсякъде се чака по много. А това, че наплива е голям при него говори, че и резултатите са високи.
*
« Отговор #16 -: Октомври 10, 2007, 10:09:19 am »
Защо тогава ни дават дата и час
Да ни дават само дата и ще си чакаме
Да си оправят организацията
Нямам нищо против доктора
*
« Отговор #17 -: Октомври 10, 2007, 10:17:53 am »
Именно за това става въпрос, нямам нищо против да чакам и чакам. Часовете се дават за да има някакъв ред. Редно е да се спазват.

[/url]
Абе момичета, я си представете, че днес има 3 пункции и една лапароскопия и настъпи някакво усложнение.... Как може да упреквате д-ра за това? Може ли според вас да се предположат усложненията? Не мисля, че това е проблем, но си мисля, че издребнявате...
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
за съжаление,така е на всякъде.А гадното е ,че не виждам начин да се оправят нещата.Много е неприятно,защото всички работим и да чакаме по 2 часа през работно време е невъзможно за някои.
 Обаче аз зарбирам,че това няма как да се промени.Преди 2г. ходех при д-р Стаменов.Още нямаше чак такъв наплив,но за часове и тогава се чакаше.Започнахме стимулация и трябваше да ходя пред 2-3 дни да след фоликулите.Да аз те нямаха свободен час през ден и съответно трябваше да ме взима без час.Като има още 2-3 такива момичета за деня и ето ти обърквация.
<br />