0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

vaniaSH

• *
  • 3
  • Когато жената греши, мъжът върви точно след нея.
Стрес и забременяване (molia pomognete)
« -: Октомври 09, 2007, 18:25:24 pm »
Predi 5 godini rodix sekcio momi4ence 3a sajalenie be sas vroden sarde4en defekt i po4ina na 3mec.Sas saprygami reshixme da i34akame niakolko godini i sega ot polovin godina probvame otnovo no nese poly4ava.Cikala mi ne e redoven no taka e bilo vinagi .Mislite li 4e neospexite mi se daljat na stresa ot 3agybata na parvoto bebe ili parvata mi bremenost e bila slu4aina v smisal 4e s to3i neredoven cikal po trydno ste 3abremeneia?? Ne sam xodila na lekar parvo iskax da opitam s ov. kalendar i sashto s testove. :) BLAGODARIA!!!
« Последна редакция: Октомври 10, 2007, 10:43:25 am от beast »
*
Re: molia pomognete
« Отговор #1 -: Октомври 09, 2007, 18:45:45 pm »
Съжалявам за това което сте преживяли.
Нередовния цикъл може да е причина за  това да не става бебето.
Също и стреса , които си изживяла.
Консултирай се с гинеколог.
« Отговор #2 -: Октомври 09, 2007, 18:59:51 pm »
Ваня,много съжалявам за вашата трагедия :bighug:Мисля че нередовния цикъл играе някаква роля за незабременяването .Стреса както казваш има още по ключова роля .Трябва да се поуспокоиш поне малко ,знам че е трудно ,но трябва да продължиш напред.Успех  :crossfingers:
*
« Отговор #3 -: Октомври 09, 2007, 21:30:44 pm »
Много съжалявам и аз... :(
Не се притеснявай за нова бременност,тъй като сърдечният проблем не е бил наследствен,а следствие на нелекувана инфекция по време на бременността(така поне смятам).
Според мен се консултирай с добър специалист,който-хем ще ви успокои,хем ще прецени дали има и проблем с цикъла.
Успех,мило семейство!  :blowingdust2:
*
Re: Стрес и забременяване (molia pomognete)
« Отговор #4 -: Октомври 10, 2007, 13:24:22 pm »
vaniaSH откъде си, за дапрепоръчаме лекар? Наистина е важно да посетиш гинеколог!
Много съжалявам за загубата на бебенцето ти, това е най-ужасното нещо което може да се случи на човек :( Много, много съжалявам :(

Нередовният цикъл определено може да е проблем за зачеването. Всъщност какво според теб значи нередовен цикъл - всеки път продължителността е различна, или просто продължителността е над 28 дена? Нека първо това уточним ;)

Половин година опити не са твърде дълъг период от време, за да започваш да се тревожиш, но за твое успокоени проследии овулацията и виж дали уцелвате подходящият момент!

От сърце ти пожелавам успех!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън