Popi4,първо искам да благодаря на теб,защото с твоя помощ вече направихме спермограмата.Постъпих като теб,взех стерилен съд,и една сутрин закарахме материала.Ох,така да се каже мъжът ми преодоля безпокойството.Всичко е ОК с изключение на високи левкоцити и сега ще правим микробиология.Аз си направих тест за хламидия и там всичко е наред.
Ради,здравей!Аз съм с висок пролактин.Правен ми е скенер на глава,но с хипофизата всичко е ОК.При консултация с неврохирург преди скенера разбрах,че дори и да се открие аденом почти при 90 % от случаите се лекува само с лекарства.Разбрах,че твоя случай е подобен.Моя съвет е да се обърнеш и към друг специалист,и да поискаш и неговото мнение относно аденома и лечението му.Незнам дали няма да те подведа,но съм чувала,че докато не се премахне аденома и намали нивото на пролактин не би могла да забременееш.Аз самата съм на бромкриптин и вече пролактина ми е в норма,но продължавам приема на лекарствата.Май,и аз ще ги пия докато забременея.Дано е по-скоро.Пожелавам го и на всички вас,момичета.
Ради,овулация имаш ли?
Весели празници!!!!