Ами и аз да се намеся с мнение, че съвсем да те объркам, Ултра!
Първо: Преди 7 години имах функционална киста 4 на 4. Една вечер, след секс, припаднах от болка. В буквален смисъл-причерня ми, стана ми много горещо и паднах на земята. От болката от разбъзиканата киста. На другия ден на лекар. Изписаха ми примолут нор май че се казваше, за да се спука.
Въпрос към теб: защо не са ти изписали нещо за пукане на такава голяма киста?
Второ: моята овулация е почти всеки месец в дясно и при фоликул над 15 мм боли, та не се трае. Боли всичко в дясно-цялата зона там. Къде опира тоз ми ти фоликул-в мехура ли опира, в тръбата ли опира, кво е, що е, не знам, ама докат не се пукне си ми е болезнено. Като млада проблемна отидох при една Гинка и й викам: ей тука ме боли в дясно, направо ужас, на моменти по-силно, на моменти -не. Тогава още не знаех за фоликули-моликули и т.н. Гинката ме гледа, пипа, гледа, пипа и отсече: тръба възпалена. Аз й викам: Въх... Ми всеки месец ми е така? Тя вика: ми всеки месец ти се възпалява.
И взе ми изписа антибиотик. Пих 7 дена, не мина /а то тогава съм задържала фоликула, но това по-късно го разбрах/. Отивам пак-бам-втори антибиотик. Тази жена беше убедена, че ми е възпалена тръбата след като така ме боли. А то изобщо не е било така.
Въпрос към теб, за да не се чудиш що ти ги говоря тез неща: дали пък наистина тръбата е възпалена или просто кистата ти опира в тръбата, дразни я, пристиска я, нещо подобно... Да не се окаже, че ще гълташ антибиотик нахалост като мен?
Трето: тест за алергичност към този антибиотик не правят ли? Нали драксат едни чертички на ръката или това е само за антибиотика на ампули?
Четвърто: лекарят ти наистина е бил много уморен. 28 сантиметра яйчник!!!!
Къде ти е черния дроб тогава напъхан?
Аз бих подложила целия преглед на съмнение и бих потърсила второ мнение.
Дано съм ти била от полза.
Дано бързо ти се ракзарат от главата тез проблеми.
Мари