0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
И моето лапаро дойде
« -: Октомври 07, 2007, 23:33:15 pm »
Здравейте момичета! Дойде ред и аз под ножа да легна. Във вторник ми предстои оперативна лапароскопия и силно се надявам всичко да мине добре и да се отстрани проблемът ми. Не ме е страх толкова от самата операция, колкото от това, което ще покаже и което следва след нея. Все пак се успокоявам, че това е още една крачка напред към постигане на крайната цел - БЕБЕ.
Ще пиша след като ме изпишат!!
*
Re: И моето лапаро дойде
« Отговор #1 -: Октомври 07, 2007, 23:47:19 pm »
eagle,стискам ти палци за добри новини след лапарото! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #2 -: Октомври 08, 2007, 06:56:15 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Октомври 08, 2007, 07:06:03 am »
eagle стискаме ти палци!!! :D :Dвсичко ще мине благополучно!!!!крачка по крачка право към целта...... :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
каде ще правиш лапаро?
*

eagle

• 515
« Отговор #4 -: Октомври 08, 2007, 08:33:30 am »
Благодаря момичета!  :bighug: Ще правя лапарото в Пловдив при д-р Даскалов Медикус Алфа
« Отговор #5 -: Октомври 08, 2007, 08:51:21 am »
eagle,стискаме палци ,всичко да мине добре и за добри резултати.Успех .Чакаме да пишеш как си. :bighug: :crossfingers:
« Отговор #6 -: Октомври 08, 2007, 09:12:02 am »
Успех  :D

lb2f
*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
« Отговор #7 -: Октомври 08, 2007, 09:58:18 am »
успех и от мен миличка
*
« Отговор #8 -: Октомври 08, 2007, 11:12:24 am »
Успех :crossfingers: yahoo_17
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #9 -: Октомври 08, 2007, 11:48:11 am »
Успех ти желая,в много добри ръце си!
<br />
*
« Отговор #10 -: Октомври 08, 2007, 16:41:07 pm »
Успех и от мен :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #11 -: Октомври 08, 2007, 18:26:23 pm »
Успех, мила :D
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #12 -: Октомври 08, 2007, 21:03:38 pm »
Благодаря момичета!  :bighug: Ще правя лапарото в Пловдив при д-р Даскалов Медикус Алфа
Не се притеснявай,д-р Даскалов е добър специалист! :D
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #13 -: Октомври 08, 2007, 21:36:14 pm »
Успех, миличка. Момичетата от Пловдив казват, че д-р Даскалов е много добър специалист, така че си в добри ръце. Затова ти пожелавам и резултатите ти след нея да са много добри.
*

eagle

• 515
« Отговор #14 -: Октомври 08, 2007, 22:06:07 pm »
Благодаря от сърце на всички ви!! Определено, с подкрепа и кураж се постигат всички мечти. Утре е и празник - Св. Мина - дано закриля всички ни и изцери болките ни! Амин!
« Отговор #15 -: Октомври 09, 2007, 00:54:54 am »
лекинко си се пообъркала с датата.
На 11 ноември православната църква отбелязва празника на Свети Мина, известен като чудодеен лечител и прочут със смелостта си воин. Смята се за патрон и покровител на всички народни лечители, знахари, войни, както и на хората, поели на дълъг път. Св. Мина закриля и жените, затова на този ден те се молят пред иконата на светеца за здраве на децата си, за радост и благополучие на дома.
Въпреки това, като закрилник на жените нека е с теб и да те закриля. В сряда много да се хвалиш ти пожелавам.
« Последна редакция: Октомври 09, 2007, 00:59:21 am от Ledena_luna »
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

eagle

• 515
« Отговор #16 -: Октомври 11, 2007, 18:55:06 pm »
Здравейте, момичета! Завърнах се жива и здрава! Ами всичко мина благополучно. Имала съм много сраствания от предишната операция и са притискали дясната тръба. Отстранени са всичките и е махнат хидросалпингса. Сега си имам две отпушени тръби, но и две дупки на корема. :lol: Важното е, че съм си с двете тръби и след един месец ще правим продухване. Сега повече лежа, леко ме опъват шевовете, ама то е нормално. Много съм доволна от д-р Даскалов и д-р Коларов, които ме оперираха и персонала в клиниката беше много любезен, за което съм много благодарна. Дано повече такива Лекари се срещат!!!
« Последна редакция: Октомври 11, 2007, 19:12:32 pm от eagle »
*

eagle

• 515
« Отговор #17 -: Октомври 11, 2007, 19:04:22 pm »
лекинко си се пообъркала с датата.
На 11 ноември православната църква отбелязва празника на Свети Мина, известен като чудодеен лечител и прочут със смелостта си воин. Смята се за патрон и покровител на всички народни лечители, знахари, войни, както и на хората, поели на дълъг път. Св. Мина закриля и жените, затова на този ден те се молят пред иконата на светеца за здраве на децата си, за радост и благополучие на дома.
Въпреки това, като закрилник на жените нека е с теб и да те закриля. В сряда много да се хвалиш ти пожелавам.
А за празника, тази църква, където бях, празнува и на 9 октомври по стар стил и на 11 ноември, когато е официалния празник. Съвсем случайно разбрах. 
*
« Отговор #18 -: Октомври 11, 2007, 20:11:11 pm »

Отстранени са всичките и е махнат хидросалпингса. Сега си имам две отпушени тръби, но и две дупки на корема. :lol: Важното е, че съм си с двете тръби и след един месец ще правим продухване.
Това "махане" на хидросалпингса дано не те изправи пред повторно лапаро.Успех в бебеправенето!

*
« Отговор #19 -: Октомври 12, 2007, 12:01:02 pm »
Аз съм с хидросалпинзи на двете тръби и казаха категорично аут на тръбите. Ненужни лапароскопии не искала докторката.

[/url]