0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: графиката на saraapl
« Отговор #480 -: Юни 09, 2008, 21:40:32 pm »
Милички ..какво да кажа не знам.Мисля да повторя теста ама... не знам кога  :oops: иска ми се да изчакам малко още-може би седмица..а за гладуването- не е гладуване! :)просто повече млечни продукти и по малко месо(само пиле и риба ) :) благодаря ви за загрижеността!ехх момичета пак гледах теста-мама му стара (извинявам се за израза) ама има черта-знам че е многооооо незабележима но все пак мисля че е там...Спирам да мисля за това-в главата ми е само как докторите казваха че нямам О. и вече се бях отчаяла толкова много.А пробваме едва от 6 месеца...
*

saraapl

• 2009
« Отговор #481 -: Юни 09, 2008, 21:42:29 pm »
Meggy,rouzi-anna,veni_I_koci... целувам ви момичета...ще пиша скоро какво е станало или ще стане с мен :):)
*
« Отговор #482 -: Юни 09, 2008, 21:44:17 pm »
Ок, пиши, разбира се. Хубаво е, че не гладуваш, много е важно, ако наистина си ... (не сме да го изрека). А междудругото, защо не снимаш теста и да го качиш в албума, всички да го видим :-)

*

saraapl

• 2009
« Отговор #483 -: Юни 09, 2008, 21:59:41 pm »
ами няма да видите нищо...той ей сега мъжа ми вика че не го вижда...:( Вени като теб и аз-май само аз си я виждам... ще изчакам още малко и тогава да видим-но съм 100 % сигурна че няма нищо( не се сърдете че се съмнявам винаги) :)
*

saraapl

• 2009
« Отговор #484 -: Юни 09, 2008, 23:33:00 pm »
Айде гледайте момичета,сложих си снимката от теста в албума... ама не се вижда нищо..и с телефон и с фотоапарат снимах..все тая.Много е лошо качеството-вижда се повече едната черта..ама има и лека сянка..ей това е мойта черта(бледатаааааа) :) до скоро
*

saraapl

• 2009
« Отговор #485 -: Юни 09, 2008, 23:38:35 pm »
денис мила имам един въпрос..Показателна ли е (дори и малко) Бт следобедната..в смисъл че има момичета които пишат и тази Бт..аз вече 4 дена я меря като се върна от работа и като си лежа..И варира от 37.5 до към 37.7..Днес например е 37.5.Или това си просто защото не е имало покой на тялото.? мерси предварително и се извинявам за глупавия въпрос :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #486 -: Юни 10, 2008, 07:30:57 am »
Ако си сигурна, че Т. не е причинена от друго - да, показателна е.
Ако е висока с около 0,5 - до 1 градус над твоята средна нормална ТТ - това означава, че е имало О.
Но дали е станало или не - по Т. не може да се разбере.
Предполага се, че е станало ако Т. се задържи висока повече от 16 дни, а е почти сигурно, когато станат 20 дни след О./и няма М., разбира се/ :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #487 -: Юни 10, 2008, 08:56:53 am »
Айде гледайте момичета,сложих си снимката от теста в албума... ама не се вижда нищо..и с телефон и с фотоапарат снимах..все тая.Много е лошо качеството-вижда се повече едната черта..ама има и лека сянка..ей това е мойта черта(бледатаааааа) :) до скоро

Оффффф, за съжаление наистина май нищо не се вижда. Стискам ти палци да повториш теста и да се покаже втора ясна черта :-)

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #488 -: Юни 10, 2008, 09:11:29 am »
И аз ти стискам палци миличка това е твоя месец.Целувки.

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #489 -: Юни 10, 2008, 09:51:16 am »
saraapl,миличка, аз влязах в албумчето и видях теста,и да ти кажа честно- аз също видях сянка от втората черта :D
От сърце,наистина ти желая следващия да е с много по- наситена и виждаща ке чертичка.
Моля ти,пиши да кажеш като го направиш,защото аз съм сигурна че ще видиш ДВЕТЕ :wink:
А за БТ измерена следобед, аз съм забелязала при мен, че макс.разликата ми е 0,4, тъй че ако при теб 37,5 ориентировъчно БТ нормално измерена,трябва да е 37,00 или 37,10, което е супер.Дано да съм права :D
Силни прегръдки  :grouphug:
« Отговор #490 -: Юни 10, 2008, 18:47:59 pm »
Сара,утре сутрин направи пак тестче.И дано се види втората чертичка :crossfingers:
И аз виждам сякаш сенчица на снимката  :D
« Отговор #491 -: Юни 10, 2008, 19:57:45 pm »
Айде мила,зарадвай ни най-после с добрата новина :) премери и БТ утре сутрин, направи и тестче и веднага ни пиши, чакаме те с нетърпение :)

*

saraapl

• 2009
« Отговор #492 -: Юни 10, 2008, 20:03:21 pm »
Здарвейте и от мен..колко много сте писали :) ами да ви кажа Бт ми беше висока сутринта -37.2 обаче следобед към 3 си правих тест..Знам че трябва да е сутринта обаче нямах тест в къщи..и този път нямаше май втора черта-поне аз не видях..Много съм объркана момичета..Но и лелка няма-Ако Денис е права и е имало О. на 17 ден от МЦ закъснението е много малко...значи има още шанс може би за след седмица за някакъв друг резултат..не знам-засега съм 50 на 50..Нито е положително нито отрицателно-това е много гадно състояние!!!  :(
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #493 -: Юни 10, 2008, 20:10:13 pm »
Имай търпение мила просто ти е нисък хормона, знам че ти е много трудно сега ,но знай че ние всички сме с тебе и ще те подкрепим какъвто и да е резултата , а ако е :bfp: и ние ше се радваме заедно с теб да знаеш.Целувки и не бързай с тестовете за да не се тормозиш излишно, ако е станало чудото, което ти го пожелавам от сърце ще се разбара много скоро. :grouphug: :youwoman:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #494 -: Юни 10, 2008, 20:56:03 pm »
Благодаря ти миличка...Просто съм много изморена вече от мислене-не от друго!А и работа си имам доста-но поне засега тъй като не знам точно какъв е резултата (очаквах да е отрицателен),се поспирам малко че нищо не се знае...А какво имаш предвид под ниски нива на хормона?в смисъл след колко време закъснение може да се прави тест и да си поне сигурна в резултата??? Освен ако не е кръвен де..А именно и кръвен кога може да се направи???
« Отговор #495 -: Юни 10, 2008, 21:08:03 pm »
При някои жени хормона на бременността се покачва по - бавно.Като бях бременна , теста ми отчете съвсем бледа втора черта на 4 ден от закъснението, а на 7 ден вече беше по - ясна.Утре пак направи тест , но сутринта.Дано се появи поне бледа сянка, за да се почувстваш по - добре.
 Стискам палци!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #496 -: Юни 10, 2008, 21:15:38 pm »
Ами да си призная честно мисля че няма бебе..т.е. почти съм сигурна че не съм бременна..И предполагам теста нещо се е объркал с тази сянка вчера..fatalwoman ти видя ли снимката??Ти виждаш ли нещо като сянка..знам само че ще изчакам още поне една седмица или 10 дена за друг тест (ако дотогава няма лелка) :) мерси за помощта :)
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #497 -: Юни 10, 2008, 21:20:43 pm »
Мила, както ти писах и по-рано,аз мисля, 4е наистина видях сянка на теста ти :D
Успокой се мъни4ко и нали знаеш какво ни крепи-вси4ки тук, 4е щом няма лелка-има надежда :D
Ако искаш утре си направи с 1ва урина тест4е пак, защото има шанс да не ти е показал именно защото е било следобед и хормона е в по-ниско коли4ество, а урината по-разредена.
Прегръ6там те и ти стискам силно палци :hug2: :crossfingers: :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #498 -: Юни 10, 2008, 22:21:25 pm »
аз гледам ли гледам...не знам вече какво виждам! :) но все пак както се казва надеждата умира последна :)
*
« Отговор #499 -: Юни 11, 2008, 14:28:12 pm »
Все пак още ще ти стискаме палци, но ако искаш направи тест след поне 48 часа от предишния, но задължително сутрин. Много се надявам все пак да е станало :-)