0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Покана от Шоуто на Слави - кой с какво може да помогне
« Отговор #60 -: Октомври 07, 2007, 17:11:02 pm »
чудеса сте направили, браво
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #61 -: Октомври 07, 2007, 17:27:52 pm »
СЕГА МАЛКО ЩЕ ВИ РАЗВЕДРЯ:
Мъжът ми каза ,че приема да участва при следните условия заедно с мен:
1.Хонорар от 10 000 лева.
2.Да не му се вижда лицето.
3.Да му е променен гласът.
Каква е тази мистерия и тоз страх от хорското мнение незнам .
Не го разбирам ,честно ви казвам.
Пожелавам успех на участващите и предаването!!! :lol:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #62 -: Октомври 07, 2007, 18:10:28 pm »
Трябва да се концентрираме в/у "Шоуто на Слави" имаме покана от там!
Това само по себе си е голям успех!

Вметвам само-"Такъв е живота" тази година засне двойка абитуренти,
после и кандидатстването им във ВУЗ, а ще се излъчи преди баловете догодина!
Дори и да се направи нещо свързано със стерилитета ще е напред във времето!

Идеята да изкупим билетите е добра.
Както и това да участва двойка която има и мъжки и женски  фактор.
Хора без притеснение от камера, мотивирани да успеят независимо от трудностите.
Мели като специалист, а ние във публиката!
В предаване с такава гледаемост колкото и време да ни отделят ще бъде ценно.
Дано да успеем да въздействаме.
Най-важното е да се разбере от повече хора, че ние сме като всички останали!
Млади хора в активна възраст които се борят, падат, стават, успяват!
И че искаме да дарим живот който ще обичаме, ще се обгрижваме и възпитаваме!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #63 -: Октомври 07, 2007, 20:31:39 pm »
Подклепям последното мнение. Мисля, че е време да се концентрираме върху това. Защо не направим среща такава каквато миналия месец, но този път просто да обсъдим всякакви идеи. нещо като brain-storming. Ако искат могат да се включат хора и от други градове като направят такива срещи и публикуват тук до какви идеи са стигнали.
Аз например бих се радвала да поговорим за възможни данъчни облекчения за семейства опитали процедура по лечение на безплодие.
Ако дариш пари на болница ти опрощават данъци, често най-успешните специалисти по инвитро работят в частни центрове, защо даренията към тях да не опрощават  данъци. Така като си плащам инвитрото ще мога да го оформя като дареие и ще ми намалеят данъците. Ето един начин да не искаме пари, а да предлагаме идеи.
Другото което си мисля е свързано с правото нина избор за лечение. В САЩ всички клиники публикуват ежегодно статистика за успеваемостта на процедурите според вида безплодие, възрастта и т.н. Защо ненаправят тук такава наредба, която да задължи центровете  и клиниките да публикуват такива резултати. Това определено ще спести част от предварителните разходи, които при мен възлизаха на 30 % от цената на едно инвитро. Сигурна съм, че всеки е похарчил не малко пари по "специалисти" преди да стигне до своя доктор. Какво ще кажете на тези неща ??? Любопитно ми е

Не харесвам предаванията,които казват "дайте"
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #64 -: Октомври 08, 2007, 10:09:43 am »
Аз например бих се радвала да поговорим за възможни данъчни облекчения за семейства опитали процедура по лечение на безплодие.
...
Така като си плащам инвитрото ще мога да го оформя като дареие и ще ми намалеят данъците. Ето един начин да не искаме пари, а да предлагаме идеи.
...
Не харесвам предаванията,които казват "дайте"

Ира, не те разбрах.
Когато аз предложих нещо от сорта скокнахте срещу мен. ОК - няма лошо. Никой не е длъжен да му харесва мойта идея. Явно не съм права. Не се сърдя.
Ама да кажеш нещо подобно в ефир е глупаво. Дарението не е заплащане на лечение в частна клиника. И който и да отиде трябва безумно много да внимава какво говори. Ако предложиш да нарушиш закона, да го заобиколиш или каквото и да е друго... ефектът ще е обратен. Всеки, от когото изобщо зависи нещо и знае какво може да се направи знае и законите. В момента, в който чуе някакво такова предложение ще смени канала.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #65 -: Октомври 08, 2007, 10:37:28 am »
Момичета, а къде отиде идеята Уайт да участва? Евро и Мели са супер, както и мъж, но май и историята на Уайт не е за пренебрегване също.
« Отговор #66 -: Октомври 08, 2007, 11:45:17 am »
Каква е тази мистерия и тоз страх от хорското мнение незнам .
Не го разбирам ,честно ви казвам.

Валикир, хич не е единствения... Моичкият е още по-зле, не иска и аз да излизам публично, само като анонимка (не че много много го слушам де...)  :lol: И що - щото сссссссссссссвекървещицата не знаела... Ми дреме ми на мен, че той не ще да й каже, аз си имам кауза...

Та това дето исках да кажа - мъже, не могат да се примирят с това, че имаме проблеми (двойките), и се приемат едва ли не като "половин" мъж... Ей това е гадното  :?

В този ред на мисли - някой ще ми каже ли къде се продават билети, кога е предаването? И няма да е зле да се мисли за вариант - интервю с публиката (освен с гостите :wink: )

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #67 -: Октомври 08, 2007, 12:02:16 pm »
И няма да е зле да се мисли за вариант - интервю с публиката (освен с гостите :wink: )

:balk_50: Рали, това и аз си го мислех, ама на! Като не го написах, сега ти ще обереш овации за креативната идея ;)
Аз да я доразвия: може да се попита публиката колко от присъстващите имат репродуктивен проблем и да се види колко ръце ще се вдигнат. От далече и за кратко едва ли ще се видят и запомнят лица на хора, така че може би няма да се притесняват хората да си кажат.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #68 -: Октомври 08, 2007, 12:27:00 pm »
Аз пък в този ред на мисли имам друга идея.Ако има възможност предаването да е лайф и да има имровизирани студия в по големите градове.Там ,който има желание да отиде и да види милата ни държава що народ сме ,ако все още не и е ясно!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #69 -: Октомври 08, 2007, 12:28:46 pm »
:balk_56: Още в предишната тема предложих подобно нещо!
Освен основните участници в интервюто ние да сме в публиката
и ако се наложи и има време да се акцентира и в/у нас!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #70 -: Октомври 08, 2007, 12:35:54 pm »
Ммм, много добре може да се получи това, да. като дойде време за предаването, непременно да се подсетим и да изкупим билетите - и аз ще съм там!

Още нещо, малко оф-топик

Абе хора, какво ще тажете да имаме нещо като месечен бюлетин на дейностите на зачатие, който да се отпечатва и да се разлепя в клиниките по стерилитет, в които ние ходим, така или иначе? Както вече някъде се обсъждаше, има толкова двойки с нашите проблеми, които просто не ползват активно интернет и не знаят за Зачатие.

Подобен бюлетин може лесно да се оформя, между нас все ще се намери някой дизайнер, който да направи "формичка" в която само да сменяме  текста, слагаме я в сайта на pdf и после отговорни лица от нас я принтят и лепят в чакалнята. Какво мислите?

« Последна редакция: Октомври 08, 2007, 13:49:10 pm от coookie »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #71 -: Октомври 08, 2007, 12:40:30 pm »
Хм, добра идея но от клиниките дали ще ни сайдисат?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #72 -: Октомври 08, 2007, 13:50:13 pm »
Ами аз съм пациент на Надежда и при следващото си посещение ще попитам.

НЕка който ходи тези дни в своята линика и се сети, също да попита.
МОже да направим отделна тема за това.
« Отговор #73 -: Октомври 08, 2007, 15:33:58 pm »
ОСНОВНОТО СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА БЪДЕ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИМА ОПРЕДЕЛЕН БРОЙ БЕЗПЛАТНИ ОПИТИ ИН ВИТРО. ИМАМЕ НИСКА РАЖДАЕМОСТ, БЪЛГАРИТЕ СТАНАХМЕ МАЛЦИНСТВО, А ЗДРАВНАТА КАСА ЩЕ ПОКРИВА "КИРЛИВА СУМА" ЗА ЛЕКАРСТВА И ЩЕ ЧАКАМЕ ЦЯЛА ГОДИНА ЗА НОВИТЕ СПИСЪЦИ. СРАМ И ПОЗОР
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #74 -: Октомври 08, 2007, 15:59:55 pm »
Подкрепям Тамара, относно идеята за дарение. Напоследък имам преки наблюдения върху злоупотреби с дарения и вратички в закона, че на даренията не се гледа добре. И в медиите имаше разследване за това.
Шоуто на Слави си има определена програма, сценарии, може би участие на публиката е възможно, но едва ли ше се съгласят на лайф и да има включване от други места.
Ефекта с появяването на двете двойки близнаци в предаването на Гала "Имаш поща" с благодарностите към д-р Стаменов беше страхотен. Може и една майка, която е преборила стерилитета да покаже мъничето, но това да е накрая, а основния акцент да е върху борещите се със стерилитета в момента :?
« Отговор #75 -: Октомври 09, 2007, 14:00:30 pm »
Аз също съм "за",както каза Valikir,ако може да има импровизирани студия и в други градове,освен в София.Така наистина ще се види,колко сме много,не всички ще могат да отидат в София.Браво,Вале!Страхотна идея,може пък да се има впредвид. :balk_103:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #76 -: Октомври 09, 2007, 16:36:35 pm »
Ммм, много добре може да се получи това, да. като дойде време за предаването, непременно да се подсетим и да изкупим билетите - и аз ще съм там!

Още нещо, малко оф-топик

Абе хора, какво ще тажете да имаме нещо като месечен бюлетин на дейностите на зачатие, който да се отпечатва и да се разлепя в клиниките по стерилитет, в които ние ходим, така или иначе? Както вече някъде се обсъждаше, има толкова двойки с нашите проблеми, които просто не ползват активно интернет и не знаят за Зачатие.

Подобен бюлетин може лесно да се оформя, между нас все ще се намери някой дизайнер, който да направи "формичка" в която само да сменяме  текста, слагаме я в сайта на pdf и после отговорни лица от нас я принтят и лепят в чакалнята. Какво мислите?

Билети за "Шоуто на Слави" почти никога няма. След като се разбере, че ще има такава тема, поискайте покани, няма да откажат, винаги така става. Аз лично съм ходила няколко пъти само с покана. За продажба се пускат много рядко, а когато си има специална тема или гост те раздават покани на близките.
coookie, идеята ти е супер. И вярвам, че нито една клиника няма да откаже съдействие за такова нещо! А на теб специални поздрави от мен!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #77 -: Октомври 09, 2007, 16:48:42 pm »
Билетите се продават само в деня на шоуто за това, което ще е същата вечер. Аз пък винаги съм си купувала без проблем, има си свободно билети, просто трябва да се отиде сутринта още като отвори Билетния център.

*
« Отговор #78 -: Октомври 09, 2007, 16:53:09 pm »
Не може ли един да купи за всички ни.
« Отговор #79 -: Октомври 09, 2007, 18:00:44 pm »
Ако имате проблем с билетите, ще ми кажете и ще го решим. :-)