0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Покана от Шоуто на Слави - кой с какво може да помогне
« Отговор #40 -: Октомври 06, 2007, 10:50:03 am »
:) Това е и мое мнение. Смятам, че двойката, която ще участва трябва да е и с мъжки и женски фактор.
*
« Отговор #41 -: Октомври 06, 2007, 12:57:31 pm »
по мое скромно мнение Евро и Мели биха направили едно страхотно  предаване.умерено във всяко едно отношение. разбирасе,ако са съгласни....
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #42 -: Октомври 06, 2007, 13:11:17 pm »
по мое скромно мнение Евро и Мели биха направили едно страхотно  предаване.умерено във всяко едно отношение. разбирасе,ако са съгласни....
Подкрепям !

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #43 -: Октомври 06, 2007, 14:07:36 pm »
A колко минути ще даде Слави? Защото и това е съществено. Понякога гостите му са за по 10-15 мин., друг път за по 30 и то обикновено през втората половина на шоуто. Ако е по-краткият вариант, действително акцента трябва да е силен и на място. Имам предвид, че колкото е по-късо, може би трябва да е по-емоционално и да се покаже емоционалната трудност, която изпитват борещите се с различни проблеми на стерилитета. И ако има време да се наблегне и на финансовата част, щото тя хич не е маловажна. А ако предаването даде повече време, то тогава и емоционалната и чисто финансова страна трябва да се обяснят, щото действително държавата и правителствата по-скоро финансово могат да облекчат борещите се със стерилитета, което ще доведе и до емоционално облекчение, тъй като от една страна има тормоз поради липсата на дете, от друга, поради скъпо лечение за преборването на стерилитета и сдобиването с дългоочакваното бебенце.
« Отговор #44 -: Октомври 06, 2007, 19:29:53 pm »
Наистина в предаването трябва да има емоции. Не може само да се изложат фактите и сухо да се обяснява. Целта е да се докосне сърцето на зрителя. В предаването, в което участваха евро и миси имаше емоционални моменти и точно те въздействаха върху аудиторията. Докато го гледах имахме гости. Те не знаят, че съм правила инвитро, просто знаят, че се опитваме, но не става. Наблюдавах реакцията им - предаването наистина ги трогна. Когато свърши им обясних, че и ние се чувстваме така, макар че не го показваме. Това ги разстрои още повече и за първи път усетих съпричастност от страна на приятели освен близките. В никакъв случай не искам да ни съжаляват, но се радвам, че те успяха да вникнат в нашата болка...
Подкрепям идеята Евро и Мели да участват./ако искат, разбира се/
« Последна редакция: Октомври 06, 2007, 19:32:29 pm от Zvezdichka »
« Отговор #45 -: Октомври 06, 2007, 21:36:17 pm »
И аз подкрепям идеята Евро и Мели да участват в предаването,сигурна съм че те са хората ,които най -добре ще представят проблемите ни .
*
« Отговор #46 -: Октомври 06, 2007, 22:57:31 pm »
Много ми се иска да участва мъж с проблеми или двойка с мъжки фактор, за да се разбере, че безплодието не е само от страна на жената.
Имаш право.
« Отговор #47 -: Октомври 07, 2007, 00:56:29 am »
Aз имам и едно друго предлойение, да докоснете и темата за донорските яйцеклетки.Там вече разходите са доста по-големи...
*
« Отговор #48 -: Октомври 07, 2007, 09:42:15 am »
Като чета Слави ще трябва да ни отдели не 30 мин. а поне 3 дни. :)
Може да ни съдейства за филм-нещо като продължение на предишния.
Или в "Такъв е живота" предаванията да бъдат за нашите проблеми.
Как една двойка тръгва от изследванията , минава през инсеменации, инвитро и накрая си отива в къщи с бебче. :)
« Отговор #49 -: Октомври 07, 2007, 11:45:13 am »
Браво, момичета!
Аз тепърва тръгвам по този път, така утъпкан вече от всички вас...

Моля като стане ясно, да напишете предварително кой ден ще е шоуто, за да гледаме всички!

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #50 -: Октомври 07, 2007, 12:23:50 pm »
аз предлагам живот и здраве ако се състои предаване да имаме възможност да изкупим билетите, ние със сигурност бихме дошли
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #51 -: Октомври 07, 2007, 13:06:58 pm »
Да, ако кажете предварително, аз 100% съм там! Дано да има информация навреме!

« Отговор #52 -: Октомври 07, 2007, 14:02:12 pm »
Да, мисля, че е добре сред участващите да е представител на двойка  е с мъжки и женски, а защо и не само мъжки фактор за инфертилитет - за мен това, че не се говори в обществото за мъжката част от проблематиката е едно от големите табута, които трява да разбием...

А за "такъв е живота" няма как да се вредим - тези предавания се снимат мноооого предварително. Даже мисле, че това, което сега тече, е повторение на първия сезон, който беше от есента на 2005.

« Отговор #53 -: Октомври 07, 2007, 14:27:01 pm »
Че защо да не се действа с "Такъв е животът" от сега? Дори да излъчат предаванията след 2 години, проблемите няма да са свършили до тогава...

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #54 -: Октомври 07, 2007, 14:39:03 pm »
аз предлагам живот и здраве ако се състои предаване да имаме възможност да изкупим билетите, ние със сигурност бихме дошли
И ние с милото бихме отишли - само да се знае датата ;)

*
« Отговор #55 -: Октомври 07, 2007, 14:40:17 pm »
ох, писах половин 4ас моите идеи, и уж дадох "публикувай" но къде ми отиде пост-а, айде дано все пак се е запаметил някъде из форума, отивам да го търса за да го преместя тук  :oops: :lol:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #56 -: Октомври 07, 2007, 16:00:09 pm »
Че защо да не се действа с "Такъв е животът" от сега? Дори да излъчат предаванията след 2 години, проблемите няма да са свършили до тогава...
Всеки сезон на "такъв е животът" е с различен фокус. Първият беше с бебешка тематика - чакането до раждането. Във втрия сезон, помните, гледахме как се подготвят сватби. Кой знае какви ще са темите следващия път.... Снима се кратко време преди излъчването и се монтира общо взето дни преди да се излъчи. За след 2 години няма как. Бебешката тема беше нашата, но кой знае дали режисьорката ще я повтори..

Мога да разбера какви са плановете и, познаваме се добре.
*
« Отговор #57 -: Октомври 07, 2007, 16:23:21 pm »
бисквитке,
 ами помагай щом я познаваш, ако могат да направят сезон-а на бебетата 4рез АРТ, така зрителите ще разберат най-добре през какво минаваме, 4е никой не е застрахован, 4е никой не е виновен за стерилитета, 4е от 1 ин-витро не всеки път се полу4ава, някой път и от второ не се полу4ава...а преди ин-витрото се дава същата, 4е и по-голяма сума само за изследвания и ле4ения,
моя пост с идеи се затри някъде, из4езна и го няма, и няма да пиша пове4е, 4е може пак да из4езне,
но за мен най-големия проблем е 4е няма достатъ4но инфо, на нас се гледа като на заразни, никой не реагира адекватно, вместо да ни викат 4е сме млади и вси4ко ще се оправи, просто могат да кажат/ приятели, роднини, колеги, съседи и т.н/ абе ние сме с вас, ако има с какво да помогнем, не се колебайте да се обърнете към нас...
Майка ми пък не може да повярва 4е мъжа ми има проблем, защото според нея той бил добре развит физи4ески, а мъжете с проблеми в спермата, риаш ли, има ли и физи4ески недъзи  8O
Така 4е нека тази тема за стерилитета не е ве4е табу,нека обществото се нау4и да реагира адекватно,
нека направят един сезон и за жените в процедури...
Давайте да по4ваме да пишем до Такъв е живота...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #58 -: Октомври 07, 2007, 16:41:53 pm »
Ох, уби ме твоята майка просто!  :lol:

*
« Отговор #59 -: Октомври 07, 2007, 16:48:41 pm »
а ти представяш ли си, така да си мислят и за грозните жени: - аа, тая е грозна, зна4и е и ялова..
хората са доста ограни4ени, трябва да ги образоваме, за младите и колегите в работата и са вси4ки, които ползват и-нет, да има сайт с разяснения, или да влизат в за4атието
за старите хора, да по4нат да пишат статии в трета възраст или флайъри по пощенските кутии с разяснения какво е ин-витро и колко струва
за вси4ки останали, статийки в някой "жълт в-к"
нека хората разберат какъв и какво то4но, а не да гадаят и да цъкат с уста