От такава скенар терапия в момента майка ми е в инвалидна количка и обездвижена напълно. Тя е болна от множествена склероза, но докато си биеше бетаферон се справяше - ходеше си на работа, домакинстваше в къщи... докато не се появи една нейна позната, която й предложи скенар терапия. Наговориха й куп глупости за някакъв апарат, скрит от тайните служби навремето, който ще я излекува. Направиха й снимки и й казаха, че тя ще бъде живата им реклама - "преди" и "сега", че ще проходи нормално, ще хвърли бастуна и т.н.... Тя им се довери, остави лекарствата и отида на тази скенар терапия. Още след първия/втория сеанс тя започна да се чувства зле, но й отговориха да не се отказва и че това е нормална реакция на организма. Така след цялото лечение майка ми беше обратното на излекувана. Определено време беше у дома на легло, а после това стана постоянното й състояние. В момента е с придружител и изобщо не може да се помръдне сама.
Хора не се връзвайте на тези шарлатани!
Като видите в брошурите им, че лекуват всичко, трябва да ви е ясно, че са обирджии и всичко е за пари. В повечето случаи разчитат на метода - ако не помогне, то поне няма да навреди, но ето, че при майка ми се оказа фатално.