И на мен ми допада идеята
Дай Боже да го докараме до там - няма да пропусна да се разпиша
Наистина ще е хубаво точно момичета, писали тук, да споделят историите си. Вчера четох (какво ли ми трябваше
) тема в БГМама, че и със статистика - кога се появи бебето. Беше от около 13 страници. На три страници по едно мнение - над една година. От време на време по някоя трагедия - как ги измъчило правенето цели 8 месеца. Всички останали - ами при нас непланирано, само като си помислих, и забременях, на първия месец, стана веднага, първия опит (не месец!), и от време на време - втория месец. Плюс по някое пренебрежително: "не съм следила оБулации и други такива работи". Та ако прочете човек с нашите проблеми темата, ще се депресира изключително много. То аз се депресирах, дето се имам за подготвена за такива работи. Та мисълта ми е, наистина ще е опора за двойките с проблеми, да видят как други преди тях са минали по същия път и са успели
Подкрепям идеята, да поканим всички с хубави новини да разкажат историите си. За тези, които не искат - може модераторите да пишат кракто съобщение, или въобще да ги пропуснем.
П.С. Екстра си го написала, Джами