rally-pat какво е това БРФТ не ми е ясно? Кучето ми НЕ Е УЛИЧНО! И защо реши че ще допринесе за увеличаването на популацията на бездомните кучета? Смяташ че ако забременее кучето ми ще изхвърля малките и ли? С каква цел ми го казваш?
Не е БРФ
Т а БРФ
К!
Тове е Българска Републиканска Федерация по Кинология! Т.е. органът, който регулира връзките с цел развъждане на кучетата с родословие.
В този смисъл, заплождането на твоята куча, е едно още по-отговорно действие! Има определени правила, които трябва да се спазват, и тях можеш да ги намериш
тук и
тук.
И да, безразборното заплождане на кучета има много голяма връзка с уличните кучета, но не ми се навлиза в тема, която няма нищо общо с темите на форума!
Освен това, най-любезно те моля да си промениш тона и отношението спрямо потребителите в сайта, тук никой с никого не се кара.
А, и още нещо
Второ-"да си имаме бебета",означава че искаме кученца в превод от български на български. Защото сме достатъчно грижовни за да ги отгледаме,просто не разполагаме с подходящо помещение.
Сигурно сте достатъчно грижовни, но ако кучетата не са породисти, нямат родословно дърво, какво правим? Сигурна ли си, че ще се намерят стопани за всички тях? Помисли по въпроса.