0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Домашните любимци на Зачатие
« Отговор #880 -: Юли 24, 2008, 09:26:44 am »
Лелеее, от кога не бях влизала тук...Елиииииииииииии, радвам се, че най-после с Емо се присъединихте към клуба-няма такава радост просто!
Пуфаи Дарк са красавци както винаги.Котето рокер го имам у дома на компа от няколко дни.

Всички са страхотни, поздравявам ви!

Пепунче..та докога ще има рокери само на село?А у дома? :wink:
« Отговор #881 -: Юли 24, 2008, 09:42:13 am »
Лелеее, от кога не бях влизала тук...Елиииииииииииии, радвам се, че най-после с Емо се присъединихте към клуба-няма такава радост просто!

Така е Мимка , казахме сбогом на стреса. :D
« Отговор #882 -: Юли 24, 2008, 11:14:15 am »
ПП - това е миналата неделя, сега толкова дръпнахме, че очаквам в скоро време да почне на прескача  :lol: :lol: :lol:

Спомняте ли си това? Е, днес сутринта геройски прескочихме преградата, защото с Ники бяхме решили да спим до 6 и половина, вместо до 6 :lol: :lol: :lol: Не може то така ние да се успиваме и да не го пускаме при нас  :lol: :lol: :lol:

хи-хи-хииииии Берлинската стена падна. :lol:
Ха сега да ви видя , как ще си пазите крепостта. :wink:

Аааа, ще я пазим, няма начин :lol: Че иначе някой ще спи на земята, и това няма да съм аз :lol: :lol: :lol:

eli_v - твоята Пуфанка ми е легнала на сърцето отдавна, гоооляяяяяма глезла и красавица е тя  :lol: :lol: :lol:

Ели - тези малки слънчица, толкова топлина ни носят, и такава радост...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #883 -: Юли 24, 2008, 13:45:34 pm »
хехе, момичета
сега като се сетя и двете ни кученца спяха по главите ни, почти не усетихме точно как се стигна до този плавен преход :wink:...
Ще видим колко ще издържите, ама като гледам Рали е почти готова  :D
Ефирче мила, колко време мислиш че ще продължи номерът с гледането  :D
Трудно се устоява на толкова чаровни същества ...
Или поне аз съм мека Мара  :lol:

Пу, пу, страхотни животинчета
« Последна редакция: Юли 24, 2008, 13:50:13 pm от mmery »
« Отговор #884 -: Юли 24, 2008, 13:49:41 pm »
хехе, момичета
сега като се сетя и двете ни кученца ни спяха по главите, почти не усетих точно как се случи  :wink:...

Ааа, Мери , аз съм непоклатима.....за сега. :lol:
« Отговор #885 -: Юли 24, 2008, 13:51:26 pm »
:D пак ще си говорим  :wink:
« Отговор #886 -: Юли 24, 2008, 17:40:13 pm »
хехе, момичета
сега като се сетя и двете ни кученца ни спяха по главите, почти не усетих точно как се случи  :wink:...

И аз и аз  :lol: Да не говорим, че си имам и помощник в непоклатимостта - двукракия любимец  :wink: (добре, че не чете тук, че иначе...  :oops:)

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #887 -: Юли 25, 2008, 12:15:56 pm »
хехе, момичета

И аз и аз  :lol: Да не говорим, че си имам и помощник в непоклатимостта - двукракия любимец  :wink: (добре, че не чете тук, че иначе...  :oops:)
:lol: :lol: :lol:
Браво на новите стопани на малките чаровници!Страхотни са!
« Отговор #888 -: Юли 25, 2008, 12:50:35 pm »
Ако съм Дарк сериозно ще се замисля върху справедливостта в този живот. Двукракият любимец може в леглото, а четирикракият не ... С какво първият е заслужил повече? надявам се, че действително не чете тук  :wink:
*
« Отговор #889 -: Юли 25, 2008, 21:57:07 pm »
Хихихии, много сладка Пуфанката.Нашият котак онзи ден спа два часа без да мръдне в такава изчекната поза, че накрая се почудих дали не е уумрял.Че бая дъртичък. Извиках му и като го успокоих, че само го проверявам, пак се катурна и захърка.
Рали, влюбена съм в Дарк!!!!!
« Отговор #890 -: Юли 26, 2008, 10:51:37 am »
Ако съм Дарк сериозно ще се замисля върху справедливостта в този живот. Двукракият любимец може в леглото, а четирикракият не ... С какво първият е заслужил повече? надявам се, че действително не чете тук  :wink:

Наистина не чете  :lol: :lol: :lol: И по тоз повод да си призная - снощи така ме беше ядосал  :witch:, че бях аха аха да ги накарам с Дарк да си сменят местата :lol: :lol: :lol:

Ама като знам, че малкия пусна ли го веднъж оттърване няма, та му се размина :lol:

*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #891 -: Юли 26, 2008, 15:04:02 pm »

Момичета здравейте и от мен - приятно ми е да се запознаем. Това на сниката е Мими.
*
« Отговор #892 -: Юли 26, 2008, 23:06:37 pm »
 Здравей, bobi 2 ! Хубавица е Мими  :D
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #893 -: Юли 27, 2008, 08:47:38 am »
Благодаря, благодаря :balk_48:
*
« Отговор #894 -: Юли 27, 2008, 08:49:07 am »

Много ясно! :oops:
« Отговор #895 -: Юли 27, 2008, 09:17:30 am »
Пуфаи Дарк са красавци както винаги.Котето рокер го имам у дома на компа от няколко дни.

Мимчи, ако знаеш само колко много искам животинче у дома. На този етап, обаче няма шанс да вземем :( Какво ще прави любимеца ни докато пътуваме? Все трябва да търся на кого да го оставя, то ако е за 1-2-3 пъти ок, ама е всеки месец  :?  :( Някой ден ще имаме, сигурна съм ;)

Много ясно! :oops:

Нали е Мими, няма как да не е  :jump12:
« Отговор #896 -: Юли 27, 2008, 09:25:55 am »

Мимчи, ако знаеш само колко много искам животинче у дома. На този етап, обаче няма шанс да вземем :( Какво ще прави любимеца ни докато пътуваме? Все трябва да търся на кого да го оставя, то ако е за 1-2-3 пъти ок, ама е всеки месец  :?  :( Някой ден ще имаме, сигурна съм ;)

Това наистина си е проблем,дори за нас дето си имаме папагал.Свекито категорично отказва да го взима,защото се привързвала много бързо  :wink:  ,а и не е длъжна де. А майка ми все пита кога 6те се прибираме за да си го взимаме.Все се оплаква,че къщата й заприличвала на автобусна спирка(заради шлюпките от семките) и завъждала мравки.  :P  А пък баща ми щял да си обучава ловджийските кучета с нашата животинка.  :x

« Отговор #897 -: Юли 27, 2008, 09:47:07 am »
peroshinka, наскоро имахме възможност, благодарение на момиче от форума, да си вземем персийско коте. Заради честите ни отсъствия от къщи се отказахме. Такъв рев му дръпнах, че не е истина.
Имала съм домашни любимци и куче и котета. Трябва време за тях, всекидневно внимание, а ние за момента не можем да го осигурим. Няма смисъл животинките да се мъчат.
Последно имах страхотно куче- немска овчарка. При едно от поредните ми пътувания нямаше на кого да го оставя и хоп в хотел за кучета. След 3 дни се връщам, кучето отслабнало, един тъжен поглед...  :? ветеринаря ми подава торбичка с гранули и казва- това му беше дажбата за тези дни, нищо не е хапнал :( В този момент си казах, че втори път няма да причиня такова нещо на животинче.

А пък баща ми щял да си обучава ловджийските кучета с нашата животинка.  :x

:x :x :x :x :x :x
« Последна редакция: Юли 27, 2008, 09:50:45 am от Pepka »
« Отговор #898 -: Юли 27, 2008, 11:27:35 am »
Фото за любителите на котета  :lol:

« Отговор #899 -: Юли 27, 2008, 20:58:16 pm »
Пепка,страхотни са ,искам ги всичките :Dама да не чуе мъжо че лошо ми се пише.. :lol:
А това са  нашите новоизлюпени домашни любимци :wink: