Хора, едната ми златна риба умря.АБе няма много инфо като че ли за тях , или аз не се орриентирам нещо.От какво се разболяват тези мъници?
Съжалявам за рибката ти!
Много обичам декоративните рибки.Действат ми толкова добре на нервната система,но не знам много за тях.
Хихих, ама много му отиват.Но не му харесаха особено.До януари имахме и тигрова боксерка но почина от старост.Голям рев падна.Сега ще закупуваме Дого аржентино.Страшни са и те.Нямам търпение.
Много ми харесват и Дого аржентино.Страхотни кучета са!
При родителите ми си имаме Немска овчарка,която е вече на 14 гд.Миличкия е напълно глух.Има артрит само лежи и става сутрин за манджата само
.В двора има и още 2 кучето мъжки и женски Английски пойнтера и много се дразня на мъжкия,защото от едно известно време почна да препикава овчарката.Все едно го маркира,сякаш е негова собственост.
Забрави колко бой е ял от него !!!
Дето казват ,като остареел вълка ,ставал за майтап на кучетата ,че и нашата работа същата.Скоро очакваме и най-лошото и просто ми е много мъчно.Той ни е първото куче и е като член на семейството.Много ни обича и той.Правя разлика с другите твама идиота.Те са някак студени и своенравни.
Много искам да си вземем и ние едно Бигълче или Джак Ръсел,но мъжа не иска в апартамента куче ,макар че и той много обича животните.Засега ще си останем само с папагала,докато не склоня любимия за кученце.