Пфууу!Днес направих неблагоразумието да се регистрирам в един кучешки сайт, по-конкретно във форум за чихуахуа.Пунах снимки на Тедка и казах, че си търсим мъж близо до Разград.
Малеееее, тея гарги ме изядоха с парцалите!
Тедка била пумия, да не съм търсела породисто чихуахуа, защото съм щяла да им разваля породата и прочее.Такава злоба и такова отношение към непознат човек....(повечето неща ми ги казаха с ЛС, а не директно във форума, макар че същитя клявки и там се изказаха, но по-сдържано.)В последствие пак на ЛС ми писа друго момиче, което си е купило чихуахуа за 500 лв без родословие, защото за куче с родословие и искали 1600 евро.А тези двете мацки били председатели на клуб Чихуахуа и всяко куче, което не е излязло от техния развъдник било пумия и не си струвало парите.И нея също натирили от форума, защото нейното куче било пумия, а не чистокръвно чихуахуа.Аз обаче не мога да си мълча и пак на ЛС казах и на двете, че тази 'пумия' вкъщи струва много повече от техните боклуци за 1600 евро, защото моята 'пумия' е отгледана с любов, а не с цел разплод.
Ей сега и Яшо побесня, малко му остана да им с..е в устата.
То бива, бива простащина, ама това пък...
За мен Тедка си остава най-прекрасното създание на света.И на улицата да я бяхме намерили, тя пак щеше да е най-прелестната!