0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Домашните любимци на Зачатие
« Отговор #500 -: Януари 16, 2008, 20:18:21 pm »
 Вие сте като зоологическа градина,Таря!Каква ти е змията?Пусни снимка да я видим.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #501 -: Януари 16, 2008, 20:57:51 pm »
Таря, само тая змия дали някак не е възможно да я направите вегетарианка???? В природата ми е по-лесно да го приема, но в домашни условия да замезва с мишлета - уф, скъса ми се сърцето  :( като знам какво съм виждала и в зоологическата градина, ше умрем ся...
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #502 -: Януари 16, 2008, 21:05:35 pm »
Змийчока е Американски царевичен смок.
Казва се Сатанчо  :) (тук е проговорила готиката в мен  :) )
Имам го от 5 години.
Голямо злобарче е! Не е отровен, но много си вярва и налита да хапе непрекъснато, затова не го вадя много често.
Ето едни от последните му снимки:
Тук е при премесването ни в началото на есента

А тук е около седмица по-късно с малкото ми братче:

Кучето в дъното на снимката е играчка.

П.П. Имах и тарантула ама подарих на брато  :)
         Equally Destructive
*
« Отговор #503 -: Януари 16, 2008, 21:08:30 pm »
Мимка,зетя се го бива :lol:.
Да бе, Нинка и аз си го мислех това с мишлетата :?.Съдба!
Леле,как само си живеете с тази животинка.Мен много ми е страшно.
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #504 -: Януари 16, 2008, 21:11:05 pm »
Нинче, ама аз не го гледам като яде: Пускам мишката и отивам в другата стая - той се справя бързо, безшумно и без да оставя следи  :wink:
         Equally Destructive
*
« Отговор #505 -: Януари 16, 2008, 21:13:35 pm »
Нинче, ама аз не го гледам като яде: Пускам мишката и отивам в другата стая - той се справя бързо, безшумно и без да оставя следи  :wink:
:lol: :lol: :lol:
« Отговор #506 -: Януари 16, 2008, 21:30:06 pm »
ама от къде ги намирате тия мишки  8O
« Отговор #507 -: Януари 16, 2008, 21:44:14 pm »
Мимка ,бреййй ,че готин зетя,пу-пу....
Таря,Сатанчо много красива окраска има,и мен ще ме страх да го гледам в къщи.Но пък Лара и Сара са страшни сладуранки :balk_104:
Каси,с твоето кученце сме родени на една дата :wink:
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #508 -: Януари 16, 2008, 23:04:22 pm »

Kато е царевичен да яде царевица  :jump12: Я го слагай на диета. Ако не иска само така царевица - пукай му я на пуканки с масло!
Да, в приридата има и хищници за щастие, но понякога е трудно човек да възприеме нещо толкова естествено, въпреки, че хората са способни на много по-страшни и жестоки неща, не за да задоволят нуждите си от храна, уви...

Много е красив! Мамин убавец! Представям си го как налита да хапе, сигурно се мисли за отровен, горкия заблуден смок. Остави го да фантазира  :)

*
« Отговор #509 -: Януари 17, 2008, 08:25:56 am »
Сара е имала страхотно много и големи кисти по яйчниците - и те са като нас, ей! Ех, женска съдба  :?

Tarja, на моя колежка кучето взело да линее и го закарали на лекар. Оказало се, че има диабет. По-късно починало.
Лекаря казал, че голяма част болестите при кучетата са същите като при хората.

Змията е страхотна! :P

А на Мимка зетя е голям красавец!  :wink:
« Последна редакция: Януари 17, 2008, 08:28:25 am от eli_v »
*
« Отговор #510 -: Януари 17, 2008, 09:34:19 am »
Сара е имала страхотно много и големи кисти по яйчниците - и те са като нас, ей! Ех, женска съдба  :?

Tarja, на моя колежка кучето взело да линее и го закарали на лекар. Оказало се, че има диабет. По-късно починало.
Лекаря казал, че голяма част болестите при кучетата са същите като при хората.
Така е.На наш приятел кучето му беше болно от епилепсия 8O.А наша Марселка като я кастрирахме доктора каза,че е страдала от нимфомания :lol:.Ама най-сериозно ми го обясни.Каза,че яйчниците и произвеждали непрестанно яйцеклетки и затова е била почти непрекъснато разгонена.По тях е имало множество готови за узряване фоликулчета.Та такива ми ти работи.
*
« Отговор #511 -: Януари 17, 2008, 10:01:59 am »
А наша Марселка като я кастрирахме доктора каза,че е страдала от нимфомания :lol:.Ама най-сериозно ми го обясни.

А ти сериозна ли остана докато ти обясняваше  :wink: :lol:

« Отговор #512 -: Януари 17, 2008, 21:29:41 pm »
аз имам добра новина :D
оказа се ,че се е родило още едно кученце и живичко.много се радвам,а и женската става мама за първи път.най после и бари да стане татко на мъж :lol:,всичките му дечица до сега са женски.

изпратиха ми снимки на бебето.

« Последна редакция: Януари 17, 2008, 22:27:20 pm от kit kat »
*
« Отговор #513 -: Януари 18, 2008, 08:52:08 am »
kit kat :) браво на Бари :) Браво и на мамата - добре че поне едно кученце има живичко :) пу пу каква малка мишка е  :D

Мимка - зетя е супер пич  :D твочта Теди е щастливка  :lol: :lol: :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #514 -: Януари 18, 2008, 15:11:09 pm »
Каси,с твоето кученце сме родени на една дата :wink:[/color]

:dogrun: :balk_21:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #515 -: Януари 18, 2008, 15:23:27 pm »
Каси, какво стана, душата?Някакви новини около другата Каси?
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #516 -: Януари 18, 2008, 15:49:54 pm »
Каси, какво стана, душата?Някакви новини около другата Каси?

Не :(, ние си мълчим, и те не се обаждат :(.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #517 -: Януари 18, 2008, 22:16:43 pm »
Пфууу!Днес направих неблагоразумието да се регистрирам в един кучешки сайт, по-конкретно във форум за чихуахуа.Пунах снимки на Тедка и казах, че си търсим мъж близо до Разград.
Малеееее, тея гарги ме изядоха с парцалите!
Тедка била пумия, да не съм търсела породисто чихуахуа, защото съм щяла да им разваля породата и прочее.Такава злоба и такова отношение към непознат човек....(повечето неща ми ги казаха с ЛС, а не директно във форума, макар че същитя клявки и там се изказаха, но по-сдържано.)В последствие пак на ЛС ми писа друго момиче, което си е купило чихуахуа за 500 лв без родословие, защото за куче с родословие и искали 1600 евро.А тези двете мацки били председатели на клуб Чихуахуа и всяко куче, което не е излязло от техния развъдник било пумия и не си струвало парите.И нея също натирили от форума, защото нейното куче било пумия, а не чистокръвно чихуахуа.Аз обаче не мога да си мълча и пак на ЛС казах и на двете, че тази 'пумия' вкъщи струва много повече от техните боклуци за 1600 евро, защото моята 'пумия' е отгледана с любов, а не с цел разплод.
Ей сега и Яшо побесня, малко му остана да им с..е в устата.
То бива, бива простащина, ама това пък...
За мен Тедка си остава най-прекрасното създание на света.И на улицата да я бяхме намерили, тя пак щеше да е най-прелестната!
*
« Отговор #518 -: Януари 18, 2008, 23:48:15 pm »
Мимка, ма ти връзваш ли се на такива тъпанари. Мале ма ти я направо са не вред. Ужас, как може да кажеш, че едно животно е помия. И това са хора които казват, че обичат животните. Лицемерие.
« Отговор #519 -: Януари 19, 2008, 13:33:01 pm »
Пфууу!Днес направих неблагоразумието да се регистрирам в един кучешки сайт, по-конкретно във форум за чихуахуа.Пунах снимки на Тедка и казах, че си търсим мъж близо до Разград.
Малеееее, тея гарги ме изядоха с парцалите!
Тедка била пумия, да не съм търсела породисто чихуахуа, защото съм щяла да им разваля породата и прочее.Такава злоба и такова отношение към непознат човек....(повечето неща ми ги казаха с ЛС, а не директно във форума, макар че същитя клявки и там се изказаха, но по-сдържано.)В последствие пак на ЛС ми писа друго момиче, което си е купило чихуахуа за 500 лв без родословие, защото за куче с родословие и искали 1600 евро.А тези двете мацки били председатели на клуб Чихуахуа и всяко куче, което не е излязло от техния развъдник било пумия и не си струвало парите.И нея също натирили от форума, защото нейното куче било пумия, а не чистокръвно чихуахуа.Аз обаче не мога да си мълча и пак на ЛС казах и на двете, че тази 'пумия' вкъщи струва много повече от техните боклуци за 1600 евро, защото моята 'пумия' е отгледана с любов, а не с цел разплод.
Ей сега и Яшо побесня, малко му остана да им с..е в устата.
То бива, бива простащина, ама това пък...
За мен Тедка си остава най-прекрасното създание на света.И на улицата да я бяхме намерили, тя пак щеше да е най-прелестната!

малее,аз направо щях да полудея и да забравя добрия тон.